2777
2789

اون پسر خوشتیپه که همیشه بوی عطر و ادکلن میداد خیلی خوش استایل بود الان میشینه کنارت میگه یبوست دارم شیر داغ میکنی برام ؟ 😐🙄

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی عقدین فکر نکن همه چی تموم شده و باید بسوزی ودبسازی ن هنو هیچی شروع نشده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

هم یجاهایی بگذر و رد بشو

هم یجاهایی روی حرف خودت بایست

لج و لجبازی بدرد نمیخوره

به خودت احترام بزار

بعد شوهرت و بعدم بقیه

دنیارو سخت نگیر تهش هیچی نیست

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
تو خودت وقتی حالت بده دوس نداری بهت برسه؟

چرا ولی از کیفیت کارکرد شکمم صحبت نمیکنم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

از اول نیاید خوتو قانع و صبور و کم توقع نشون بدی ک مثلا بگه به به چه خانمی.

بخداا دو سال بعد یدونه شال بیشتر بخری میگ چه پر توقع

میانه و حد وسط و نگهدارین

ارزانسرای مدلندarzansa_modland@   

توی رابطه جنسی بهش برس چون بدنشون نیاز داره حتی وقتی ازش ناراحتی تو پاپیش بذار ولی وقتی رابطه تون خوبه بهش بگو پاپیش بذاره ولی از جنبه های دیگه بهش رحم نکن بخور بپوش بخر

البته درباره شوهر خوب حرف زدم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید

باهاش دعوات میشه از همه جا بلاکش میکنی میگی دیگه تموممم بعد یهو کلید میندازه میاد خونه میگه عزیزممم شام چی داریم...

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*