2777
2789

من پسرم کلاس اوله خدا بخواد می‌خوام از تابستون ثبت نامش کنم ...همسرم میگه بعد دو سال کلاسش تموم میشه همه چیز رو یاد میگیره و نیاز به ادامه نیست 

ولی من فکر میکردم باید کلاس زبان همیشه بره 

از کلاس سوم بفرستش الان خیلی زوده

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از کلاس دوم فرستادم الان سه ساله میره همیشه نمرش نمره بالای کلاس بوده و A بوده ولی همه چیزو بلد نیس خیلی مونده هنوز 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
میگه دیگه ترکشون کامل میشه ونیاز به ادامه نیست منم میگم اگه اینطوری باشه که همه چیز از ذهنش می‌ره تا ...

اونکه شوهرت میگه از سن سه چهار ساله که مدل آموزششونم کلا فرق داره کلاس اول مثل همون ششمه آموزشش 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

من دوتا دخترام رو با هم فرستادم یکی پیش یکی ۵ سال تقریبا الان بزرگه چهارم هست ولی هنو مکالمه بلد نیستن بس ک کند آموزش میدن 

هر چی بزرگ‌تر بشه بنظرم بهتره از پنجم اینا خوبه 

من الان نفرستمشون همه فراموش میشه

سلام

من دخترم از کلاس اول رفت

الان کلاس سومه

فعلا خیلیییی مونده  تا دوره ش به پایان برسه عزیزم.

مسیر یادگیری زبان  یه جورایی بی انتهاس...هرچقدر هم یادبگیری باز هم با مسیر جدیدی مواجه میشی

من از کلاس سوم رفتم الان نسبت به دوستاییم که از راهنمایی رفتن زبانم بهتره و یادگیریش خیلی برام عادیه البته کسایی که دیرتر شروع کردنم الان زبانشون خوبه

میتونید یه ترم امتحان کنید ببینید اگر اذیت نمیشه ادامه بده ترم‌های اول برای این سن سنگین نیستن و اعتماد به نفس و اجتماعی بودن بچه‌ها رو بهتر هم می‌کنه.

البته بستگی به موسسه هم داره

سلاممن دخترم از کلاس اول رفتالان کلاس سومهفعلا خیلیییی مونده تا دوره ش به پایان برسه عزیزم.مسیر یاد ...

دقیقا منم همینو میگم که مسیرش بی انتهاست و همیشه باید آموزش ببینه ولی شوهرم میگه نه آموزش گاه ها تا یه ترمی آموزش میدم دیگه وقتی درسش تموم شد چی رو میخواد  یاد بده