2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم عکست رو دیدم بنظرم خودت متوجه نیستی ولی لب بالات هم خیلی ورم داره چون لب بالات خیلی باریک بوده ...

نمی‌دونم چرا من هر کار زیبایی انجام میدم بعدش کی نگرانی میاد سمتم همش شوهرم میگ تغییر نکرد نمی‌دونم چکار کنم

اسم برند ژلت چی بود؟ عزیزم برند های خوب تک سی سی هستن یک نیم نیستن

اولش اینطوری میگن که حتما یک سی سی رو بزنی، منم دفعه اول گفتم نیم سی سی میخوام گفت نه امکان نداره ما بازش میکنیم کمتر نمیتونیم بزنیم و فلان، ولی هر بار میرم برا ترمیم از همون برند میزنه به دستیارش میگه ببین هیچ کدوم نیم سی سی هستن یا هیچکدوم ۰‌.۲ هستن ، مثلا صبح یکی باز میکنن برا ترمیم چند نفر تموم میشه

اولش اینطوری میگن که حتما یک سی سی رو بزنی، منم دفعه اول گفتم نیم سی سی میخوام گفت نه امکان نداره ما ...

دکتر من مرده ک میرم بعد دستیارش خانومه لباش ایقد خوشگل شدن ک زد

اولش اینطوری میگن که حتما یک سی سی رو بزنی، منم دفعه اول گفتم نیم سی سی میخوام گفت نه امکان نداره ما ...

دکتر من ب هیچ عنوان اینطوری نمیکنه یک سی سی باز بشه یا باخودت میبری خونه موقع ترمیم میبری با خودت یا استفاده میکنی

نمی‌دونم چرا من هر کار زیبایی انجام میدم بعدش کی نگرانی میاد سمتم همش شوهرم میگ تغییر نکرد نمی‌دونم ...

عزیزم خیلی تغییر کردی واقعا نمیدونم چه انتظاری داشتی 

لابد میخواستی شتری بشه که بگی تغییر کردم

لب خودت اصلا فرم خوبی نداشت و گوشتی نبود نازک بود

دکتر من ب هیچ عنوان اینطوری نمیکنه یک سی سی باز بشه یا باخودت میبری خونه موقع ترمیم میبری با خودت یا ...

اینجوری خوبه دیگ من برا لیزیز so2 هم میرم پیش خودش تغییر هم از اون ندیدم تا حالا خیلی کم تغییر کرد 

دکتر من ب هیچ عنوان اینطوری نمیکنه یک سی سی باز بشه یا باخودت میبری خونه موقع ترمیم میبری با خودت یا ...

من فقط دفعه اول نیم سی سی رو که زد اون نیم رو بردم‌خونه برا دو هفته بعدش،  ولی چند بار دیگه رفتم ترمیم بسته شو‌ نشونم میده میگه این نیم توشه اینو میزنم و فلان ولی یه دونه کامل برا من باز نمیکنه، این سری ۰.۲ زد ۱۸۰۰ گرفت، دیگه خاک تو سرش اگه کلاهم داره سرمون میذاره🤕😂