2777
2789
عنوان

تو این اوضاع مهریه ی دختر باید چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 139 پست

اگر خانم ۵ تا حق اصلی یعنی حق طلاق ، اشتغال ، تعیین محل سکونت ، خروج از کشور و تحصیل رو بگیره ، تقریبا تفاوت مرد و زن تو ازدواج صفر میشه و درخواست مهریه سنگین طبیعتا نامعقوله 

ولی بازم بین زن و مردی که ازدواج میکنن تفاوت هست ، اون مرد دو برابر خواهراش ارث میبره ولی زن نصف برادراش ارث میبره پس از لحاظ مالی بازم داره بهش ظلم میشه و نیاز به حمایت داره ، 

با توجه به ارث دو برابر پسر نسبت به دختر و دیه ی دوبرابری مرد نسبت به زن و اینکه تبعات طلاق برای زن بیشتره و توی زندگی هم زن بهای بیشتری میپردازه ( بارداری و بچه داری رو تحمل میکنه و...) به نظرم یه مهریه حداقلی در حد ۱۴ سکه یا یه ماشین یا ۳ دنگ خونه معقوله ولی اگه من باشم بعد از گرفتن تمام حقوقم ، مهریه رو به انتخاب طرف مقابل میزارم و اصرار نمیکنم رو رقم خاصی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول گفتم قوانینش رو دقیق نمیدونم چیزی که شنیدم دقیقا مشخص میکنن مثلا یه خونه ۸۰ متری در قلهک به ارزش ...

عزیزم چیزی که وجود نداره رو نمیشه مهریه زد

اشتباهه شنیده ات

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود