2777
2789
عنوان

تو این اوضاع مهریه ی دختر باید چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 139 پست
هیچ محضری امکان نداره خونه ای که وجود نداره رو تو عقدنامه قید کنه چون زمانی که خونه مهریه میشه باید ...

دقیقا برای من هم طلا بود محضر دار قبول نکرد توی سند قید بشه میگفت نمیشه باید بنویسی رسیده😑

یا کلا نمیشه این مهریه رو بنویسم

اینکار اصلا عقلانی نیست ولی بنظرم پسری که اینکارو بکنم عاقل نیست

بابا خودم خونه زد به نام مادرم از همون اول کلا رسم خانواده ما اینجوری به خانم ها بیشتر ارزش میدن داداشم این کار کرد🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سکه با ملک خیلی فرق داره، اون زوج هایی هم که میگی امکان نداره تو عقدنامه شون چیزی قید شده باشه و اگر ...

اول گفتم قوانینش رو دقیق نمیدونم 

چیزی که شنیدم دقیقا مشخص میکنن مثلا یه خونه ۸۰ متری در قلهک به ارزش ۱۰ میلیارد به نرخ روز 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اگه تاپیک های قبلی دیده باشی مادرم برای قبول کردنش این شرط گذاشته کاراگاه😂

من که کاری ندارم ولی هیچ پسری برای دختر غریبه ای که حتی عقد هم نیستن نه خ‌نه به اسم میزنه نه ماشین 

مهریه ای هم ک درکار نیست چون میبینم حتی عقد هم نکردین

پس با این حساب میشه گفت ما هم گوشامون دراز نیست 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

طرف ما زیاد حرف میزنن مهریه الان مهریه من خیلی زیاده 

بزرگا حرف میزنن دست ما نیست

ولی بنظرمن دختر همه حق هارو بگیره مهریه نیاز نیست اصلا کلا مهریه چرته 

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید
واقعا باور کردی؟ این هنوز یک ماه نشده که اومده خواستگاریش چطور این یک دو سه هفته خونه و ماشین زد به ...

من خبر ندارم ازدواجشان تاریخشو یا چی و کی ولی خدایی اگه اینطور باشه خیلی خوش بحالشه🥰

یک سکه😝

من که خودم کوتاه نمیام 

حتی ازدواج نکردن رو فعلا( بعدا نمیدونم نظرم چی باشه) ترجیح میدم به ازدواج بدون مهریه 

چون زور داره طرف هر غلطی بکنه خیالش راحت باشه مهریه نداری 

چون تو مملکت ما قانون طرف مرد رو میگیره آقایون باید اعتماد کنند نه متقابل چون بر فرض اگر من آدم درستی هم نباشم مرد کمتر آسیب میبینه تا برعکس

اون حقوق انسانی ای هم که تو قانون ما برای زن نیست باید ضمن عقد مطرح کنیم حق اولیه است و اصلا ربطی به مهریه نداره 

من خبر ندارم ازدواجشان تاریخشو یا چی و کی ولی خدایی اگه اینطور باشه خیلی خوش بحالشه🥰

هنوز عقد هم نکرده 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
من که کاری ندارم ولی هیچ پسری برای دختر غریبه ای که حتی عقد هم نیستن نه خ‌نه به اسم میزنه نه ماشین م ...

کارآگاه سایت شما برای خواستگاری مهریه تعیین نمی‌کنید!!😂

دوما شما باور نکن سخت نیست فکر کن دروغ میگم چه اجباریه باور کنی 

موفق باشی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

دقیقا برای من هم طلا بود محضر دار قبول نکرد توی سند قید بشه میگفت نمیشه باید بنویسی رسیده😑یا کلا نم ...

من بخشی از مهریه ام یه میزان مشخصی طلاست ولی تو عقدنامه قید کردن، یعنی چی باید بنویسی رسیده؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
کارآگاه سایت شما برای خواستگاری مهریه تعیین نمی‌کنید!!😂دوما شما باور نکن سخت نیست فکر کن دروغ میگم ...

به هر حال ایشالا که به آرزوهات برسی (خونه و ماشین از سمت نامزد)

بیشتر ببینید

14 تا سکه 

سه دنگ از خونه ای ک داره 

حق طلاق ٫ خروج از کشور ٫ مسکن ٫ کار ٫ تحصیل ٫ تنصیف٫ منع ازدواج مجدد 

دوتا سفر اروپا 

این مهریه منه که بین خودمون حرف زدیم انشاالله ک خانواده هم قبول میکنن