2777
2789
بیشتر میگی عاشق کی شده بود ؟ بعد عاشق شد رفتاراش چه جوری بود

خودم سه سال میشه خیلی خوبه البته که اولش انکار کرد بعد دیگه یک جای به بعد واا داد دیگه مثلا من رعد و برق میزد میترسیدم اون جلسش وول میکرد میومد زیر بارون با من تصویری حرف میزد من نترسم مثلا من دستم زخم میشد مرد گنده بغض میکرد نمی‌دونم یا مهمونی های خیلی خفن مجبور بود به خاطر کارش بره که پر زن بود از اول تا آخر با من چت میکرد یا تصویری حرف میزد 

همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه بعد چند مدت عاشقت شد ؟ بعد فقط عکستو دیده بود ؟

عکس تماس تصویری و.... خیلی گذشت خیلی هم آسون نبود 

یادم نیس دقیق عشق واقعیش آخه خیلی بی اعتماد بود به همه سخت اعتماد کرد 

آها پسری که دوست داشته باشه برات خرج می‌کنه. یادت نره واینکه قهر هم نمیتونه بمونه باهات اینم یادت نره 

من خودم خیلی قهرو هستم مثلا بحث میکردیم میگفتم خداحافظ اونم می‌گفت خداحافظ بعد یک ساعت پیام میداد سلام آروم شدی حرف بزنیم ؟

دقیقاااا پسرا خیلی زرنگ هستند ولی همش خودشونو میزنن به اون راه کم کم خودشون رو نشون میدن والا من که ...

دخترا گیجن  با زبون خر میشن تحقیق نمیکنن دقت نمیکنن مردو امتحان نمیکنن ببینن مرد درستی هست یانه 

عمل مرد مهمه ،حرف و زبون مردا همش کلک و فریبکاریه 

عکس تماس تصویری و.... خیلی گذشت خیلی هم آسون نبود یادم نیس دقیق عشق واقعیش آخه خیلی بی اعتماد بود به ...

مردا باید اعتماد زنهارو بدست بیارن 

نه اینکه دختر تلاش کنه اعتمادپسرو بدست بیاره 

رابطه ایی مرد تلاش نکنه اعتماد و نظر زنو جلب کنه همش دروغ و فریبکاریه 

مردا باید اعتماد زنهارو بدست بیارن نه اینکه دختر تلاش کنه اعتمادپسرو بدست بیاره رابطه ایی مرد تلاش ن ...

اون تلاش خودشو میکرد اما به همه بی اعتماد بود من خودم بودم خود واقعیم قصد فریبکاری نداشتم 

واسه عشق به ۱نفر احمق نیازه 

پسرا واسشون این چیزا مهم نیست تا از دستت ندن نمیفهمن کی بودی وقتی ک میفهمن دوسشون داری خراب میکنن در کل عاشق نمیشن همش فیکه و هورمون جدی نگیر بعد ی مدت حالا طولانی با کوتاه خراب میکنن🧚‍♀️