2777
2789

کارمند شرکت نفته. برا عید کمتر از ۲۵۰ میلیون نگرفته.

دو ساله من و دخترم و ول کرده بدون هیچ خرجی. فقط ماهی ۲ و پونصد نفقه میده

برا این عید حتی یه جفت جوراب برا دخترم عیدی نخرید یا ۱۰۰۰ تومن دستش نداد.

خواهرای عفریتش و بچه هاشون و مادر خرابش ، دورش رو گرفتن خرش کردن، زندگیمونو از هم پاشیدن. هرچی داره ازش میگیرن برا خودشون خرجش میکنن.

الهی هرچی از حق من و بچه م میخورن، بشه درد بی درمون تو دلشون. الهی بکنن خرج دوا درمون و سرطانشون. الهی از هیچ دردی بی نصیب نباشن.

خیلییی دلم گرفته خیلییییی. بخدا دارم از غصه می‌ترکم. هیچی نتونستم برا دخترم بخرم 

همسایمون رفته بود برا بچه هاش لباس خریده بود . اینم با ذوق تعریف میکرد می‌گفت مامانم گفته میبرمت بازار برات پیرهن میخرم ، کفش میخرم، شلوار میخرم 😭😭😭😭😭

الهی بمیرم برا دلش. منتظره تا روز آخر اسفند

واگذار پدر آشغالش کردم به خدا . خیر نبینه که دل بچه من اینجوری باید بشکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا و ابدا این دو سال جواب تلفنمو نداده

ازش شکایت کن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
چه حروم زاده ایه.خدالعنت کنه مردای اینجوری و لعنت بیشتر به خانواده هاشون که اینجوری دختر مردمو حرص م ...

حرومزاده برا یه لحظشه. اگه مو به مو کارایی که کرده رو تعریف کنم، باور نمی‌کنین که همچین کارایی از یه نفر بر بیاد.

از تمام بلاهایی که سر خودم و خونوادم آورده

الهی خبر تیکه تیکه شدنشو بشنوم شاید یه کم این داغی که توی  دلمه خنک بشه

ازش شکایت کن

دستم به جایی بند نیست. قانون لعنتی یه نفقه ۲ میلیون و پونصدی برای تمام هزینه های مسکن و خورد و خوراک و پوشاک و بهداشت و درمان واسش تعیین کرده که پرداختش می‌کنه. دیگه کاری باهاش ندارن.