2777
2789
عنوان

شما راضین شوهرتون برای پدرش ماشین بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 69 پست

چه همه راضین ولی من بودم نمیذاشتم چون پولاش داده به اونا حالا شما بگیرید شوهر منم مثل شوهر توعه فقط میخواد برابقیه خرج کنه درصورتی که اونا همه کاری برا اونیکی بچه هاشون کردن ولی برای ما نه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه خودت داری و میخوری و میپوشی و امکانات داری خب بگیره چه ایرادی داره سعی کنید کاری کنید اعتمادش به ...

اخه عزیزم،زورم میاد بقیه بخورن و ببرن چرا شوهر من جور بکشه؟بعدم شغل شوهرم خیلی سخته،درامدش خوبه،اما کارش در حد کارگری تو معدن سخته

سلام.... از اونجا اولویت بچه و تو هستی... اما اگه اینکارا بذاری انجام بده.... خداوند برات بهترین ها را رقم میزنه.... رضایت پدر و مادر معجزه میکنه.... شک نکن..سعی کن کارات برای رضای خدا باشه نه رضایت دلت.... دل آدم گاهی با رضای خدا یکی نیس

ماشین نداریم بخدا

😐😐😐😐😐

ببخشید ، شوهرت بی عقله 

بگو خودمون ماشین نداریم، حاتم بخشیت چیه ؟

همین هفته بهش فشار بیار ماشین بخرین واسه خودتون پول هاش تموم شه ، دست از توهم ثروت برداره  .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چه همه راضین ولی من بودم نمیذاشتم چون پولاش داده به اونا حالا شما بگیرید شوهر منم مثل شوهر توعه فقط ...

اخه خانوادش کلا پولو نابود میکنن،از اینطرف اینجوری ،از اونطرف مادرش ماهی پنج میلیون فقط گوشت میخره،

همه زندگیش خانوادش هستن

بعد شما اینو میدونی کار بیرون و کار خونه و حسابداری اش رو انجام میدی 

چرا اخه؟ 

زرنگ باش کمی ز ن باش . شما هرچی هستی جز همسر 

کمی زنانگی و دلبری داشته باش . ندیدمت به نظرم رفتارهای مردونه زیاد داری و غر میزنی 

شوهرت تایید طلبه و وابسته خانواده  و از سمت اونا تایید و نوازش