2777
2789
عنوان

ازدواج با این شرایط که میگم نظرتون

142 بازدید | 18 پست

۲۸ سالمه دانشجو دکترا و کارمندم قیافم هم خوبه و ماشین دارم، خانواده خوبی هم دارم، یه پسر خواستگار دارم اختلاف سنی معقول اونم کارمند و دقیقا مثل من دانشجو دکترا و کارمند و ماشین داره و هم شغلیم، حقوق‌کارمندی زیر ۱۵ تومن داریم‌هر‌کدوم، هیچکدوم هم‌خونه نداریم، تا جایی که شناخت دارم اخلاق و‌ شخصیتش خوبه و عاشقمه، از نظر مالی حمایت خانواده نداره به خاطر نداشتن خونه دودلم درموردش، خواستگار‌هم‌زیاد دارم ولی اخلاق و شخصیت و دوس داشتن این پسر دو دلم میکنه. از ی طرفم‌نداشتن خونه سخته بنظرتون خونه انقد مهم هست ک موجب پشیمونی از ازدواج بشه؟ از ی طرفم یه مشاور رفتم و‌گفته انتظار خونه معمولی معقوله واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی بهم علاقه داره.

مگه بقیه که ازدواج میکنن چه شرایطی دارن؟😐😐😐😐😐

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سخت نگیر دنیا دوروزه دلت توی خونه مستاجری هم میش  خوش باشه. 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

عزیزم حقوقتون که پایینه راستش برا کرایه دادن و قسط دادن.و اینکه حمایتم نداره خودش مشکلترم میشه.ولی از طرفی شما هنوز اول راهین و دارین درس میخونین و قطعا بیشتر پیشرفت میکنید و میتونید زوج موفقی بشین.

خونه نداره به جاش پس انداز خاصی یا مثلا شغل جانبی نداره؟خونه اجاره ای خوبی میتونه تهیه کنه؟

شغل جانبی نداره پس اندازم دیگه نهایت بتونه برا عروسی هزینه کنه

شغل جانبی نداره پس اندازم دیگه نهایت بتونه برا عروسی هزینه کنه

نمیدونم واقعا چه تصمیم سختی

از اونطرف کم پیش میاد ادم شخصیت و اخلاق و جهره کسی باب دلش باشه

پدر شما توانایی کمک ندارن بهتون خونه بدن؟

فقط گفتی اون بهت علاقه داره

خودت چی؟ خوشت میاد ازش؟

و اینکه چند سال ازت بزرگتره؟ تو این مدت که شاغله سرمایه ای جمع نکرده؟ 

روی کاغذ باهم تناسب دارید اگه موافق باشی حقوقت رو بیاری تو زندگی باهم رشد می‌کنید ، ان شاءالله خونه دارم می‌شید هرچند راحت نیست‌

اما اگه فقط قراره با حقوق ایشون زندگی کنید سخته 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانم یچی میدونست ک‌گفت اول خونه 

بعدا‌ماشینو میتونی بگیری

واقعا دمش گرم والی الان نمی‌تونستم ی متر خونه بگیرم

#اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 🙏❤️❤️ دبیت،گیوه،چوغا😜👍ایقد بمن نگیدعززیزززم منقلب میشیدآ من کاربر آقام

مرد درست و اخلاق مدار و با ایمان و با جنم و با عرضه انتخاب کن پول میاد ، ثروت بیشتر فقط می‌تونه 8% احساس رضایت درونی رو ارتقا بده ، به جمله م دقت کن 

نگفتم ثروت ، گفتم ثروت بیشتر پس اینطوری نباش که دیفالت صرفا بخاطر اینکه خونه نداره ردش کنی این اصلا معقول نیست 

ولی از این نظر بررسی کن ببین فکر اقتصادیش کار می‌کنه ؟ اگر نه آیا بهش فکر می‌کنه که باید درآمدش رو ارتقا بده ؟ این نیاز رو احساس می‌کنه اصلا ؟ یا فکر می‌کنه من کار خودمو دارم تموم؟ اگر این نیاز رو حس می‌کنه تا حالا براش چی کار کرده ؟ آموزشی چیزی توی زمینه ارتقای درآمد و تفکر ثروت ساز دیده ؟ به خلق ثروت از روش های مختلف فکر می‌کنه ؟ توی فکر راه انداختن منابع مالی غیر فعال هست اصلا ؟ توی تخصص خودش بیرون از شغل کارمندی خودش فعالیتی میکنه؟ کسی که دکترا داره باید بتونه از تخصص خودش خوب پول دربیاره اصلا برای من پذیرفتنی نیست کسی که تا دکترا خونده صرفا بره بشه کارمند جایی ، دکترا یعنی به حد کفایت تو در مورد رشته ت می‌دونی ، خیلیا هم هستن که هنوز توی رشته ت هیچی نمیدونن و این یعنی محل درآمد که باید ازش استفاده کرد و محل درآمدیش رو پیدا کرد هر رشته ای میخواد باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید