مرد درست و اخلاق مدار و با ایمان و با جنم و با عرضه انتخاب کن پول میاد ، ثروت بیشتر فقط میتونه 8% احساس رضایت درونی رو ارتقا بده ، به جمله م دقت کن
نگفتم ثروت ، گفتم ثروت بیشتر پس اینطوری نباش که دیفالت صرفا بخاطر اینکه خونه نداره ردش کنی این اصلا معقول نیست
ولی از این نظر بررسی کن ببین فکر اقتصادیش کار میکنه ؟ اگر نه آیا بهش فکر میکنه که باید درآمدش رو ارتقا بده ؟ این نیاز رو احساس میکنه اصلا ؟ یا فکر میکنه من کار خودمو دارم تموم؟ اگر این نیاز رو حس میکنه تا حالا براش چی کار کرده ؟ آموزشی چیزی توی زمینه ارتقای درآمد و تفکر ثروت ساز دیده ؟ به خلق ثروت از روش های مختلف فکر میکنه ؟ توی فکر راه انداختن منابع مالی غیر فعال هست اصلا ؟ توی تخصص خودش بیرون از شغل کارمندی خودش فعالیتی میکنه؟ کسی که دکترا داره باید بتونه از تخصص خودش خوب پول دربیاره اصلا برای من پذیرفتنی نیست کسی که تا دکترا خونده صرفا بره بشه کارمند جایی ، دکترا یعنی به حد کفایت تو در مورد رشته ت میدونی ، خیلیا هم هستن که هنوز توی رشته ت هیچی نمیدونن و این یعنی محل درآمد که باید ازش استفاده کرد و محل درآمدیش رو پیدا کرد هر رشته ای میخواد باشه