2777
2789
عنوان

شما راضین شوهرتون برای پدرش ماشین بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همین یه یچه بودو باباشم خوب بود راضی بودم بخرهولی وقتی شما داری میگی پولاشو داده به بچه های دیگه ...

آخه بقیه خوردن و بردن،شوهر من چرا جور بکشه؟تمام خرج زندگیشونو قبل ازدواج شوهرم میداده،حتی در حد دو میلیارد کمک همین داداشه کرده تا ماشین سنگین بخره

اخه پدر شوهرم ماشینو داغون میکنه و به فنا میده عادتشه

اینجور میگی شوهرت پولداره ، 

پس اول برید مدل ماشین خودت رو بالاتر ببر تا دلت نسوزه ،

بعد برای پدرش بخره .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
به شما چه پدرشه خیلی ناراحتی میتونی بری خونه پدرت شوهر منم همه چی میخره واسه خانوادش خانوادشه غریبه ...

یعنی چی به شما چه برو خونه بابات😳😳😳زنِ این‌زندگیه هااااا

مادر بچه هاشه هاااا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به شما چه پدرشه خیلی ناراحتی میتونی بری خونه پدرت شوهر منم همه چی میخره واسه خانوادش خانوادشه غریبه ...

پس من سگم از صبح تا شب بیرون کار کن،خونه کار کن،حسابداری کاراشو کن،بعد خواهر برادرش بخورن و این جور بکشه؟

آخه بقیه خوردن و بردن،شوهر من چرا جور بکشه؟تمام خرج زندگیشونو قبل ازدواج شوهرم میداده،حتی در حد دو م ...

شوهرت واقعا عقل نداره 

واسش خرج تراشی کن

پول تو دستش نباشه بده به این و اون

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

پدرش اگر نداشت بنده موافق بودم بخره دستش رو بگیرع اما داره و طبق گفته خودتون 500 میلیون داده به پسر دیگه ایی.  همون 500م بگیره برا خودش ماشین بخره

در نهایت بخاطری دعوا و ناراحتی نباشه بذار ماشین بخره بده دست باباش اما سند ماشین به نام خودش باشه نه باباش 

چون زبونم لال پدره چیزیش بشه میفته دست وارث 

بهتره به نام خودتون باشه.  چرا شما بخرید وارث استفاده کنه