2777
2789

ده روزه سرماخوردیم هممون خداروشکر بچه هام بهترن ولی خودم روز ب روز بدتر میشم. برای بچه ها هیچی نخریدم لباس و... هنوز ارایشگاه نرفتم اصلاح و رنگ مو .

همسرم یکسال هم هست با خانواده من و خودش قهره و رفت امد نمیکنه حتما عید دیدنی هم هیچ کجا نمیره.

سیرم از این زندگی خستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط خیلی سختیه میدونم .. ولی بهت پیشنهاد میدم طی یه حرکت انتحاری همین الان زنگ بزنی آرایشگاه نوبت بگیری و به صورت و موهات سرو سامون بدی .. بخاطر بچه ها هم که شده بری خرید و براشون لباس بگیری .. آجیل هم حتما بگیر براشون .. خودتون کنار هم خوش بگذرانید... میتونین روز اول عید شام برین رستوران .. یا بچه ها رو ببرین یه مسافرت دو یا سه روزه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید

گاهی پیش میاد خودخوری نکن فایده نداره عوضش برید مسافرت چند روزه حال وهواتون عوض بشه درسته خرید وارایشگاه ادمو سر وجد میاره ولی گاهی آدم شرایطش جور نمیشه منم دوساله بخاطر شرایطمون هیچی نگرفتم عید واسه خودمون واسه بچه هام هم چنگی به دل نمیزد ولی خدارو شکر امسال دلخواهم بود الان به خودم افتخار میکنم که او روزا خودمو بیخودی ناراحت نکردم چون هیچ چیزی با ارزش تر از آرامش خود آدم نیس ناراحت نباش دوستم یجوری باهاش صحبت کن که رابطه هارو جوش بدی اینجوری شاید بهت خوش بگذره

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

یه چیز دیگه .. یکی از تاپیک هاتو خوندم .. شرایطت خیلی شبیه خواهرمه و شوهر خواهرم مثل همسر شما یه آدم عنق ، نکته گیر ، مزخرف و دقیقا کپی برابر همسر شماست .. چندین ساله به دلایل نامعلوم و بقول خودت انتظارات بیجا به هیچ وجه با خانواده مادرم رفت و آمد نداره .. خواهرم فقط یک روز با بچه هاش میتونه در ماه با شرایطی که اون تعیین میکنه بیاد و بره .. کلا قشنگ درکت میکنم .. ولی نذار اون به هدفش برسه و کسی که میسوزه تو باشی .. من جات بودم آنقدر شاد و پرانرژی می بودم تا بسوزه و جز بگیره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید
شرایط خیلی سختیه میدونم .. ولی بهت پیشنهاد میدم طی یه حرکت انتحاری همین الان زنگ بزنی آرایشگاه نوبت ...

ممنون عزیزم نوبت گرفتم ولی اصلا حوصله و دل دماغ ندارم ولی باید برم چاره ای نیست میترسم برم ارایشگاه همش سرفه بزنم