2777
2789

من۲۵سالمه همکلاسیای دوران مدرسه م اکثرا ازدواج کردن و بچه هم دارن بعضیاشونم یه بار ازدواج کردن طلاق گرفتن دوباره ازدواج کردن اما من هنوز ازدواج نکردم🥺🥺

چیکار کنم زودتر بختم باز شه؟

من دهم بودم یادمه کلی ادم عقد کرده بودن من بعد سالها هنوز پشمام ریخته

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه سنم کم نیس که دلم می خواد ازدواج کنم

ازدواج خوب نه فقط ازدواج

ازدواج با یه آدم درست که حالت خوب باشه کنارش

نه اینکه دوسال دیگه خدایی نکرده با بچه برگردی که خونه بابات

که حسرت این روزاتو بخوری خدایی نکرده

تو انتخابت دقت کن عجله نکن چیکار به زندگی مردم داری

ازدواج خوب نه فقط ازدواجازدواج با یه آدم درست که حالت خوب باشه کنارشنه اینکه دوسال دیگه خدایی نکرده ...

اره منظورم ازدواج خوبه

خواستگار دارم ولی اونی که من میخوام نیستن