2777
2789
عنوان

دلم خییلی شکسته

230 بازدید | 19 پست

دیشب ۲ بچه که اینقدر پرو و بی ادب اند که حد نداره و ۱۳ ساله اش یک کلمه گفت اشتباه من درست اش را گفتم اینقدررر زیر لبی به من فحش داد بعد که میگم چرا 

همه من را تو جمع کوچک میکنن 

من با۲۰ سال سن باید از همهمه حرف بشنوم هیچ ارزشی ندارم 

قبلا باید کوچک تر احترام نگه می‌داشت الان من باید هزار تا سرکوفت بشنوم که چرا حرف میزنی اینها بچه اند 

کاش هیچ وقت اصلا به دنیا نمی اومدم که این همه زجر را بخوام تحمل کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا باید کوچک تر احترام نگه می‌داشت الان من باید هزار تا سرکوفت بشنوم که چرا حرف میزنی اینها بچه ان ...

باهاشون در ارتباط نباش و خشک رفتار کن مخصوصا بچه ها

من با این روش هیچ بچه ای سمتم نمیاد🤣

بعدشم چرا باید نظر و حرف بقیه برات مهم باشه دادا شل کن

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 
قبلا باید کوچک تر احترام نگه می‌داشت الان من باید هزار تا سرکوفت بشنوم که چرا حرف میزنی اینها بچه ان ...

چون از خودت مقاومت نشون نمیدی بچه ها وقتی ازت حساب میبرن که بهشون نه بگی یا مقاومت کنی 

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

چون میگن چرا گفتی دارن فحش میدن فحش بدن اینها بچه اند و تو اخلاق نداری

پس همشون گاون با عرض پوزش 

بچه ۱۳ ساله بچه ای نیست که بزرگتر کوچکتر حالیش نشه دفعه دیگه زر زد برین بهش( البته ببخشید) بچه های نسل جدید دوزار نمیارزن همه لات، معتاد ،بیتربیت 

همهمه از مادر خودم گرفته تا بقیه

مامان منم اینطوری میکنه ولی من اهمیت نمیدم اگه دیدم بچه شعور نداره ابروشو میبرم قاطعانه حرف میزنم بزار بدشون بیاد من یه پسر عمو داشتم بی ادب خالص چندبار که جوابشو دادم دیگه ازم حساب میبره

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

پس همشون گاون با عرض پوزش بچه ۱۳ ساله بچه ای نیست که بزرگتر کوچکتر حالیش نشه دفعه دیگه زر زد برین به ...

من هیچ حامی ندارم که بخوام مقابل یک همچین کسانی از خودم دفاع کنم تازه باید تا یک مدت همش کنایه بشنوم 

کاش هیچوقت آدمی که اینقدر بی ارزش دنیا نیاد اصلا