2777
2789
عنوان

سوره یاسین هدیه به امیرالمومنین💚🌱اسم بدید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیبا هستم.ناراحتی اعصاب دارم.تروخدا دعام‌کن یا خوب بشم یا بمیرم

مرگ خاستن بدترین دعاس

بنظرم برنامه زندگی پس از زندگی شبکه ۴ ساعت ۵ ببین

شاید برات تلنگری بشه و ارزوی مرگ نکنی

میتونی دارو استفاده کنی 

سلام التماس دعا عزیزم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

بیشتر ببینید

سلام 😘

السلام علیک یاحضرت علی ع 💚

السلام علیک یاحضرت فاطمه 💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س 🤲

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی اصغر ع 🤲

قبول باشه ان شاالله گلم.لطفا برای سلامتی وظهور امام زمان عج دعاکنین. ممنون 🌷

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون💙 حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج 

رهبرعزیزززززززم جانم فدایت تاظهور حضرت مهدی تا پای جان کنارت هستیم ان شاالله 🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بیشتر ببینید
مرگ خاستن بدترین دعاسبنظرم برنامه زندگی پس از زندگی شبکه ۴ ساعت ۵ ببینشاید برات تلنگری بشه و ارزوی م ...

نمیدونم..خسته شدم خیلی آرومم‌ ولی بشدت زود عصبی میشم...الکی عصبی نیستم...خیلی آرومم و کاری ب کسی ندادم ولی اگر کسی اذیتم کنه دیوونه میشم

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️