2777
2789

هدف خلقت ما چی بوده؟ چرا خدا باید انقدر براش مهم باشیم درحالی که هیچی نیستیم؟ چرا وقتی کسی پولدار میشه فکر میکنه صاحب کل دنیاست؟ 

مغرور میشه واقعا چرا ظرفیت ذهن ماها انقدر کمه؟ 

ما وجود داریم! 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این موقع صبح گیر دادیا برادر باشه ...

برو بخواب آفرین

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
نظریه بینگ بنگ رو میدونی؟ هرچقد بیشتر میگذره بیشتر داره اثبات میشه

😂😂

بر عکس 

هر چی بیشار میگذره بیشتر زیر سوال میشه 

واقعا خالق اون اتم ها و مواد اولیه بیگ بنگ کی بوده؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

نمیدونم، نقشه خدا چیه، ولی من به انقراض فکر میکنم.

البته خیلی ها تو عمل با من هم نظر هستند.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

یکی از صفات خدا  خالقه آفریدگاره   یعنی استعداد وقدرت آفرینشو داره وخلق میکنه  مثل یه نقاش یا یه هنر مند یا یه دانشمند که استعداد دارند واستعدادشونو بروز میدن

وتو قران هم فرموده  که آیا فکر میکنید شمارا بیهوده آفریدیم؟

دیدی سلول ها چجوری تکثیر میشن؟ یه همچین مکانیسمی داره

باید عرض کنم ک ذرات خیلی کوچیک تر از سلول و اتم داریم که الان هم مث اینکه دیگه ابزارهای قابل مشاهده اش فراهم شده، همه این ذرات باعث تشکیل اجزای بزرگتر میشن و در نهایت تشکیل جهان صورت میگیره و ساکن و ثابت هم نیستن 

الان ذهنم یاری نمیکنه اسم ذره یادم بیاد 

خدایاشکرت واقعا هدف از خلقت ما چی بود؟؟اخرش چی میش؟؟الحمدالله الحمدالله

كسى كه مرگ و زندگى را آفريد تا شما را بيازمايد كه كداميك نيكو كردارتريد، و او پيروزمند آمرزگار است‏ (سوره ملک ایه ۲)

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

😂😂بر عکس هر چی بیشار میگذره بیشتر زیر سوال میشه واقعا خالق اون اتم ها و مواد اولیه بیگ بنگ کی بوده ...

تحفیقات ک اینو نمیگن

البته من علمش رو ندارم شایدم اینطوره ک میگی

كسى كه مرگ و زندگى را آفريد تا شما را بيازمايد كه كداميك نيكو كردارتريد، و او پيروزمند آمرزگار است‏ ...

خب تهش که چی؟ 

خدا ک عالم به همه چیزه، چه نیازی داشت انسان رو  امتحان کنه درصورتیکه میدونست موجوداتی ک خلق کرده چی ان و چجوری ان