2777
2789
اره به احتمال زیاد صیغه بودهمرده هم تقریبا از زنه خیلی خوشش میومده اره کات کردنبله به به احتمال ۷۰ د ...

اون دو دلیه از طرف منه دیگه😭😭😭من واقعا تصورش سخته برام که قبل از من دست یکی دیگه رو گرفته باشه🥹😭😭😭

حس میکنم دوسم داره و میخواد پیشنهاد ازدواج بده 

تورو خدا بگو به نظرت چرا بهم خوردن؟

از من هم اونقدر خوشش میاد؟ 

من با چجور آدمی ازدواج میکنم

خواهش میکنم 

برات حمد خوندم 

دودله ولی قبول میکنهموفق میشی ولی ممکنه یکم زمان ببره ارهخوشش اومد و فکر میکنه تو رابطه اایمیرین

باهاش ازدواج میکنم؟ با کسی که امروز دیدمش؟ 

قسمت هم هستیم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از صفحه ۴ دارم میپرسم جواب نمیدی بگو لطفا 😕حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟ اگه ...

بببخشید عزیزم انقدر اعلان برام میاد نصفشونو نمیتونم ببینم

حسش بهت مثبته دوست داره از قیافت خوشش میاد و صدات

به احتمال ۴۰

اره به احتمال زیاد صیغه بودهمرده هم تقریبا از زنه خیلی خوشش میومده اره کات کردنبله به به احتمال ۷۰ د ...

اون دو دلیه از طرف منه دیگه😭😭😭من واقعا تصورش سخته برام که قبل از من دست یکی دیگه رو گرفته باشه🥹😭😭😭

خواهش میکنم 

برات حمد خوندم 

بببخشید عزیزم انقدر اعلان برام میاد نصفشونو نمیتونم ببینمحسش بهت مثبته دوست داره از قیافت خوشش میاد ...

میتونی بگی شغل و مشخصات همسر ایندم چیه ؟ یا ماه تولدش یا اسمش یا هرچیزی حس میکنی ؟

ممنونم🌼

خواهش میکنم 

برات حمد خوندم 

ببین حالم چقدر خرابه که تند تند ریپ میزنم

دودله ولی قبول میکنهموفق میشی ولی ممکنه یکم زمان ببره ارهخوشش اومد و فکر میکنه تو رابطه اایمیرین

باهاش ازدواج میکنم؟ با کسی که امروز دیدمش؟ 

قسمت هم هستیم؟ 

ناناسی متن طولانی نوشتم نیومد اینجا میگم

عزیزم اصلا واست مهم نباشه با این طرز فکری که داری ممکنه از دستش بدی سعی کن نفهمه شکتو 

چون مربوط به گذشته هست و به تو ربطی نداره و باید قبول کنی هرکسی یه گذشته ای داشته منطقی فکر کن طرف که نمیتونسته منتظر بشینه بیاد دست تورو بگیره خب

اره ازت خوشش میاد ولی فعلا پیشنهاد ازدواج نمیده

با ادم قهمیده و پخته