2777
2789
عنوان

مادرم بهم میگه سه سوراخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه سوراخه چیه؟ استغفرلله

یه قسمتی از عملو بخیه نمیکنن... 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید
خواستم بگم بزن بیرون دیدم بیرون خبری نیست.گرگ های بیرون حیونترن.

راهی که هرجا برم تهش بن بسته باید نفس کشیدـــــــــــــــــــــــــــ؟ 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید
ببخشید واقعا متوجه نمیشم

یه قسمتی از عمل کیست مویی رو بخیه نمیکنن بازه برای خروج خون

بیشتر ببینید
راهی که هرجا برم تهش بن بسته باید نفس کشیدـــــــــــــــــــــــــــ؟

ببین منم توی بن بسته بدی گیر کردم.ولی به مدد پول یه راهی درست کردم.میخوام بگم راه هست ولی ساختنش وسیله میخواد

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

ببین منم توی بن بسته بدی گیر کردم.ولی به مدد پول یه راهی درست کردم.میخوام بگم راه هست ولی ساختنش وسی ...

هیچی پول ندارم... کلا پنج هزار تومن

بیشتر ببینید

خجالت بکشیدبابا سه سوراخه چیه دیگه مد کردید

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
دم به دقیقه میگه تو صیغه ای تو رو تنها بزارم با بابات کارای خاک بر سری میکتی چوت پشت بابات درمیای... ...

اون زن خود شیطانه ازش بترس🤦‍♂️

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
خجالت بکشیدبابا سه سوراخه چیه دیگه مد کردید

ببخشید

بیشتر ببینید