2777
2789
عنوان

مادرم بهم میگه سه سوراخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 63 پست
تو هم باهاش مثل خودش رفتار کن اینجور آدما لایق احترام نیستن

آره بعدش یه فصل کتک حسابی بخورم 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مادرخونده ای نامادری که نیستی مادرخونده از مادر مهربون تر زیاده نامادری اصلا مربوط به شما نیست

خیلی ناراحت میشم میام اینجا مادرهای واقعی با دختراشون بد هستن میان تعریف می‌کنند بقیه میگن نامادری هست 😔

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️

به فکر ازدواج برای فرار نباش

با این مادر بعید نیست که انتخاب اشتباهی بکنی

به فکر قوی کردن خودت و استقلال خودت باش

اول از همه هم دانشجو شدن و بیرون اومدن از اون خونه

با پدرت هم اگر میتونی خوب باشید که دور از چشم این زن پول بگیری

حق داری ناراحت باشی و هر حسی داشته باشی

خیلی ها پدر یا مادر سمی دارن

اینم مریضه

با این راهی که گفتم ازش فاصله بگیر و برو یه شهر دیگه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
بذار کاملا خوب شی اول ، بعد مگه نمیتونی توی روش دربیای؟زد، بزن

خیلی چاقه... میشینه روم، خفم میکنه یا میندازتم تو فضای بسته و تاریک چون میدونه میترسم... نمیشه بکشمش؟ 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید
واکیست مویی که چیزی نیست بخواد مسخره کنه😐😐

طرف بیمار روحی هست

دنبال یه بهانه برای آزار دادن 

وگرنه واقعا که هیچی نیست و هر کسی هم ممکنه پیش بیاد براش و اصلا هیچی نیست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
خیلی ناراحت میشم میام اینجا مادرهای واقعی با دختراشون بد هستن میان تعریف می‌کنند بقیه میگن نامادری ه ...

غصه نخور این مادرا نامادرین شمام یه مادرخونده کاملا مادری

ادم پیش خداروسفید باشه عزیزم بنده ها برده خطای  قضاوت هاشونن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خیلی چاقه... میشینه روم، خفم میکنه یا میندازتم تو فضای بسته و تاریک چون میدونه میترسم... نمیشه بکشمش ...

شکایت هم میتونی ازش بکنی

بابات چرا ماسته

بیشتر ببینید
به فکر ازدواج برای فرار نباشبا این مادر بعید نیست که انتخاب اشتباهی بکنیبه فکر قوی کردن خودت و استقل ...

آخه وقتی پولامو پیدا میکنع برمیداره... به نظرت راهی هست شبا بیدار بمونم درس بخونم؟ 

بیشتر ببینید
خیلی ناراحت میشم میام اینجا مادرهای واقعی با دختراشون بد هستن میان تعریف می‌کنند بقیه میگن نامادری ه ...

این فرهنگمون هست عزیزم

خودت رو بابتش اذیت نکن و اصلا توجه نکن

شما در ذات آدم خوبی هستی و برای همین حتی اگر نسبت خونی با بچه همسرتون ندارید ولی از خیلی مادرها مادر تر هستی 

بیشتر ببینید
شکایت هم میتونی ازش بکنیبابات چرا ماسته

ماستع... کتکمم میزنه میگه میدونم تقصیر تو نیست ولی مجبورم

بیشتر ببینید