2777
2789
عنوان

مادرم بهم میگه سه سوراخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 63 پست
چندسالته نامادری؟

وای چرا هر چی میشه میگید نامادری 

منم نامادری م چرا اینجور نیستم برای بچه همسرم ؟تب می‌کنه تا صبح بالا سرش هستم 

من با این جمله زندگی میکنم  زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️

اسی پاسو اول صبحی قاطی کن صداتو بنداز تو سرت دادو بیداد باباتم اگر خونس بگو ببین زنت ی تشک نمیده تو ...

بابام رفته... چیزی نمیتونم بهش بگم چون دیروز ازش کتک خوردم چن تا از بخیه هام باز شده

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای چرا هر چی میشه میگید نامادری منم نامادری م چرا اینجور نیستم برای بچه همسرم ؟تب می‌کنه تا صبح بال ...

شما مادرخونده ای نامادری که  نیستی 

مادرخونده از مادر مهربون تر زیاده 

نامادری اصلا مربوط به شما نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
جواب اینارو مثل خودشون بده بعد دیگه لال میشن

ظالم سالمه

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بیشتر ببینید

برو کمپوت ها رو بردار 

پتو و تشک هم بردار برو بخواب چیزی گفت ی دو تا جوابش بده البته چون میگی برادر هم داری ....

برادرت چند سالشه 

ببین فقط درس بخون فرهنگیانی چیزی.... قبول شو شهر دیگه 

برو کمپوت ها رو بردار پتو و تشک هم بردار برو بخواب چیزی گفت ی دو تا جوابش بده البته چون میگی برادر ه ...

یک سال ازم کوچیک تره ولی گندست... بیخیال زخم زبون نزنه بهم.... رو خاک میخوابم اصلا

بیشتر ببینید
یک سال ازم کوچیک تره ولی گندست... بیخیال زخم زبون نزنه بهم.... رو خاک میخوابم اصلا

همون ممکنه برادرا بزنتت، ی وقت 

همون که گفتم بالاتر 

درس میخونی ؟؟؟ بخون فرهنگیان قبول شو 

ای بابا بزار هر وقت بابات اومد برو داد و بیداد

بابام خودش از دستش فرار کرده

بیشتر ببینید
همون ممکنه برادرا بزنتت، ی وقت همون که گفتم بالاتر درس میخونی ؟؟؟ بخون فرهنگیان قبول شو

ثبت نام نکردم فرهنگیان... رشتم تجربیه

بیشتر ببینید
بهش نگفتم چوت دلم براش میسوزه ولی بگمم کاری نمیکنه

اسی فقط از اون خونه ی جهنمی فرار کن خودتو نجات بده

البته با عزت و احترام، اون زن هیچ وقت مادر تو نخواهد شد 

نمونه اشم دیدیم 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
اسی فقط از اون خونه ی جهنمی فرار کن خودتو نجات بدهالبته با عزت و احترام، اون زن هیچ وقت مادر تو نخوا ...

دم به دقیقه میگه تو صیغه ای تو رو تنها بزارم با بابات کارای خاک بر سری میکتی چوت پشت بابات درمیای... نامزدمم جواب تلفنمو نمیده  از دست این مادر زندگی داغون کنم

بیشتر ببینید
وای چرا هر چی میشه میگید نامادری منم نامادری م چرا اینجور نیستم برای بچه همسرم ؟تب می‌کنه تا صبح بال ...

از وقتی چند سالش بود همسر پدرش شدید؟ و اینکه دختره یا پسر؟

‌•●{~~}●•  من‌