فقط بخاطر اینکه عمل کیست مویی کردم، میندازتم تو اتاق تخت و تشکو برمیداره که رو موکت بخوابم، همش اذیتم میکنه... بهم فحش محارم میده بهم فحش ناموسی میده ولی خدا گواهه زاییده بود من جمعش کردم و ننش فقط نگا میکرد.. بخدا سره پل صراط ول کنش نیستم، از توهم شاکیم دایی
یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.
اسی پاسو اول صبحی قاطی کن صداتو بنداز تو سرت دادو بیداد باباتم اگر خونس بگو ببین زنت ی تشک نمیده تو ...
بابام رفته... چیزی نمیتونم بهش بگم چون دیروز ازش کتک خوردم چن تا از بخیه هام باز شده
یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد. -پناه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو کمپوت ها رو بردار پتو و تشک هم بردار برو بخواب چیزی گفت ی دو تا جوابش بده البته چون میگی برادر ه ...
یک سال ازم کوچیک تره ولی گندست... بیخیال زخم زبون نزنه بهم.... رو خاک میخوابم اصلا
همون ممکنه برادرا بزنتت، ی وقت همون که گفتم بالاتر درس میخونی ؟؟؟ بخون فرهنگیان قبول شو
ثبت نام نکردم فرهنگیان... رشتم تجربیه
بهش نگفتم چوت دلم براش میسوزه ولی بگمم کاری نمیکنه
اسی فقط از اون خونه ی جهنمی فرار کن خودتو نجات بده
البته با عزت و احترام، اون زن هیچ وقت مادر تو نخواهد شد
نمونه اشم دیدیم
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم...
اسی فقط از اون خونه ی جهنمی فرار کن خودتو نجات بدهالبته با عزت و احترام، اون زن هیچ وقت مادر تو نخوا ...
دم به دقیقه میگه تو صیغه ای تو رو تنها بزارم با بابات کارای خاک بر سری میکتی چوت پشت بابات درمیای... نامزدمم جواب تلفنمو نمیده از دست این مادر زندگی داغون کنم