2777
2789
عنوان

به راهنمایی تون نیاز دارم

283 بازدید | 29 پست

خانما من خواستگار ندارم. ۲۵ سالمه

به نظرتون معرف پیدا کنم و بگم قصد ازدواج دارم کار اشتباهیه

لطفا صادقه سنتون رو هم بگید. زیر ۲۰ سال در تاپیک شرکت نکنید.

نماز و دعا خیلی خوندم. تو جمع هام حضور داشتم. معلمم هستم یعنی تو جامعه فعالم. پدر و مادرم هر دو فرهنگی هستند و تک فرزندم. یعنی شرایطمم خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم معلمم عزیزم 

اولا سنت که عالیه نگران نباش من تو ۲۷ سالگی ازدواج کردم 

عجله نکن 

به موقع ازدواج می کنی .

ببین مذهبی هستی تو جلسات روضه 

و هیئت ها

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
منم معلمم عزیزم اولا سنت که عالیه نگران نباش من تو ۲۷ سالگی ازدواج کردم عجله نکن به موقع ازدواج می ک ...

رفتم. کسی نیومد خواستگاری. با ذکر و دعاهم که بعضی ها میان اینقدر داغونن که مجرد باشم بهتره. سخت گیر نیستما منتها خیلی داغونن

رفتم. کسی نیومد خواستگاری. با ذکر و دعاهم که بعضی ها میان اینقدر داغونن که مجرد باشم بهتره. سخت گیر ...

ببین من وقتی رفتم تو مسجد و هیئت با اینکه ازدواج کردم ولی خیلی خواستگار برام پیدا میشد.

برو تو موکب ها کمک کن 

ی دختری اومده تو هیئت  ما کمک میکنه ایقد خواستگار براش پیدا شد 

چون اونجا پسر مجرد و مذهبی هست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
رفتم. کسی نیومد خواستگاری. با ذکر و دعاهم که بعضی ها میان اینقدر داغونن که مجرد باشم بهتره. سخت گیر ...

عزیزم عجله نکن .

بسپار دست خدا 

بهترین ها میاد .