2777
2789
عنوان

به راهنمایی تون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا از این سایتای آدم و حوا اقدام نمیکنی البته اینم بگما به خانواده اطلاع میدن 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

منم ۳۲ سالمه و خودمم کار میکنم ولی مخالف ازدواج سنتی هستم خواستگارای خوبیم‌می اومدن و درجا رد میکردم با وجود شرایط بد خانوادگیم..ولی یه ساله خداروشکر خواستگار نمیاد واسم

ولی اینم بگم خودمم اقدام کردم و آدم درستی پیدا نکردم در نتیجه مجرد موندم😅

عزیزم کدوم شهری؟اتفاقا برا داداشم دنبال دختر خوبمخودم هم معلم هستم

عزیزم خودم اینجا چون تاپیک زدم پیشنهاد های ازدواج رو قبول نمیکنم ولی چند نفر مجرد اینجا میشناسم . بهتون درخواست میدم خصوصی صحبت کنیم

عزیزم سنت خیلی مناسبه هنوز خیلی فرصت داری ولی اگه به معرف گفتی نزار کسی که برات معرفی میکنه بفهمه تو خودت درخواست دادی اینطوری اگه قسمت شد و ازدواج کردین برای اینده خودت بهتره