2777
2789
عنوان

بعد از پانیک آدم قبل شدید یا نه

147 بازدید | 18 پست

درست نیمه های آبان بود که دچار حمله پنیک شدم 

و ازون روز به بعد زندگیم به هم ریخت و دیگه نتونستم اون آدم قبل بشم 

هرروز استرس دارم 

وسواس بیماری پیدا کردم و همش فکر میکنم طوریمه 

دلم میخواد تمام آزمایشای دنیارو بدم 

تا یک جام درد میگیره بدترین فکرارو میکنم

از طرفی ام مشکل مسخ واقعیت که بعد پنیک برام پیش اومده واقعا اذیتم میکنه و کیفیت زندگیمو پایین اورده 

لطفا کسایی که پنیک داشتین و خوب شدین بیاین بهم بگید باید چیکار کنم 

خواهش میکنم اگر دیدید بی تفاوت رد نشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حمله بهتون دست میده؟من خداروشکر حمله خیلی وقته بهم دست نداده اما عوارضش همچنان باهامه

چند سال پیش بود تپس قلب میگرفتم بعد خواب ظهز از خواب میپریدم

چند ماهی باهام بود محیط اروم شد ولی الان یکم هست با زنگ کوشی ک بیدار میشم حالم بد میشه حتی حالت تهوع

پنیک چیه/؟

حمله عصبی

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
حمله بهتون دست میده؟من خداروشکر حمله خیلی وقته بهم دست نداده اما عوارضش همچنان باهامه

عزیزم میشه از علایم حمله عصبی بهم بگی؟؟

یعنی دقیقا چه اتفاقی می افته برا ادم؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

آره خوب شدم کلا خدارو شکر من اینجوری بودم که گیر زیاد میدادم وسواس شدید بودم و حالم بد بود بعد یکی انگار بهم گفت بدترین چیز رو که برات قراره اتفاق بیافته تصور کن حالت عادی هم تصور کن و به خودت بگو اوکی یکی از این دوحالت رخ میده الان دیگه اصلا فکر نکن و منتظر باش یکی از این حالت ها رخ بده یا حالت عادی یا افتضاح هر کدوم اتفاق افتاد غصه یا خوشحالیشو تو اون تایم که اتفاق افتاده بخور الان بیخیال یواش یواش کلا وسواس محو میشههه

عزیزم  باید حتما تحت نظر روانپزشک باشید.  همسر منم به خاطر اضطراب و استرس حملات پانیک میشد ، روانپزشک  بهش دارو داد و اگه نخوره دوباره برمیگرده حملات پانیک ، زندگی منم داغونه ، شوهرم افسرده هست و گریه میکنه  

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
آره خوب شدم کلا خدارو شکر من اینجوری بودم که گیر زیاد میدادم وسواس شدید بودم و حالم بد بود بعد یکی ا ...

منم همه تلاشمو میکنم اما باز افکار منفی بیخیالم نمیشن 

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 

سلام من داشتم بدون هیچ دارویی خوب شدم خداروشکر

همه چی بستگی به روحیه آدم داره. من بعد از تایمی که خیلی ناراحت بودم دچار پنیک شدم دکتر هم رفتم برام دارو نوشت ولی خب ترسیدم بخورم عادت کنم. بعد از مدتی خود به خود خوب شدم