2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 118 پست
خوب همون موقع ها باهاش حرف بزن غیر مستقیم و صمیمی حرفات بگو از قبل خوب فکر کن ببین چه جوری حرف بزنی ...

چن بار پیش اومده  کم مونده دعوا.کنخ ک من حسم میره فلان بحث دیگ پیش نکش

پیش خودم خوبه ها امان از جمع فامیلاش 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
خدا نکنه هزیزم من خانوادم خودشون مشکل دارن بابام بخاطر مریضی خودش نزدیک ی ساله حتی کار نمیکنه و داره ...

نه دورت بگردم ببخش اگربدمنظورمورسوندم من شرایطم تلختره منتهی شرایطم متفاوته خواستم بدونی درکت میکنم جان دلم هیچکس بی کس وکارنیست دردانه جانم شایداونااین فکروکنن اماازخدااگربترسن این رفتارونمیکنن اوناخدارواگرقبول کنن کاری نمیکنن زندگی تودچارتنش بشه مخصوصا که شیرمیدی توروخداانقدرحرص نخورشیرت خشک میشه جان دلم 🥺

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چن بار پیش اومده کم مونده دعوا.کنخ ک من حسم میره فلان بحث دیگ پیش نکشپیش خودم خوبه ها امان از جمع ف ...

خلاصه که شوهرت اگه در کل اخلاقش خوبه فکر طلاق و قهر  از سرت بیرون کن بشین فکر کن چه جوری با سیاست بیاریش سمت خودت

نظر خوبیه ولی اضافه خریدنی بحث میکنه اون سری کیف خریده بودم جلو خانوادش گیر داده بود نگفته بودی کیف ...

خب پس مشخصه شخصیت دهن بین ومردسالاری داره خب قبلش بگواینارومیخوام بین خودتون ازاونچه لازم داری بیشتربگواگرم نتونستی بخری منت بزاری سرش که نه دیگه دیدم نیاز نیست بیشترازاین ...اگراینجوره جلوجمع ازش تعریف کن مثلاً بگوماشالا بابای اسم بچتوبگونمیزاره آب تودل بچم خودم تکون بخوره خلاصه هندونه بزارزیربغلش اینجوری ام امتحان کردی ابجی؟

نه دورت بگردم ببخش اگربدمنظورمورسوندم من شرایطم تلختره منتهی شرایطم متفاوته خواستم بدونی درکت میکنم ...

فداشم مرسی عزیزدلم فقط برام دعا کنین تو این ماه عزیز

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
خب پس مشخصه شخصیت دهن بین ومردسالاری داره خب قبلش بگواینارومیخوام بین خودتون ازاونچه لازم داری بیشتر ...

اره عزیزم  کم اوردم نمیدونم باهاش دعوا کنم یا خوب باشم

بیشتر ببینید

اسی متاسفم برای وصلت اشتباهی که کردی

خدا پاداش صبرتو بده

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بیشتر ببینید
اره حق با شماس ولی روزه میگیره من دل رحمم زیاد بیشترم خدارو درنظر میگیرم دلم نمیاد خیلی از کارارو ...

روزه هر کی برا خودش میگیره. اینا معلومه بار اولشون نیست. یه فکر اساسی بکن سعن هر طوری شده شوهرتو بگیری تو مشتت 

اره عزیزم کم اوردم نمیدونم باهاش دعوا کنم یا خوب باشم

فعلا باهاش خوب شو 

ولی دیگه با خواهرش نرو خرید فقط با خودش برو بگو فقط با خودت 

کم کم. هم با خانوادش آروم آروم قطع رابطه کن خودت نرو اون بره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
چه خانم خوبی هستی اسی مظلومی ایشالله درست میشه عزیزم‌غصه نخور

مظلومی خوبی نیست

خودم تجربه های مشابه داشتم مظلومی فقط وفقط ضعف هست 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اره عزیزم کم اوردم نمیدونم باهاش دعوا کنم یا خوب باشم

حتمادعامیکنم چون خودمم توهمین شرایط خودتم قربونت بشم منتهی برای من از هیچکس حرف شنوی نداره می‌دونی اینجورمردافقط هندونه بایدبزاری زیربغلش وباهاش دهن به دهن نشی خلاصه که شخصیت خودتوحفظ کنی فقط این راهش منکه ازهرصدتاش یدونشوجدیداجواب شایدبدم شایدم کششوندارم اصلا امااین عادت کارت ندادنویجورباقلق ازسرش بندازالهی عاقبت بخیربشی خواهر جواب صبوریتوبگیری الهی

این بحثا رو ولش کن اگه میخوای این دلخوری دوباره تکرار نشه مشکل رو از ریشه حل کن 

باهاش صحبت کن بهش توضیح بده که چه چیزایی باعث دلخوری شده بگو مگه به زنت اعتماد نداری که کارت رو دست خواهرت میدی 

بگو تو جمع اگر تو به زنت احترام بزاری به دیگری حق بی احترامی به من رو نمیدی بگو برآب زنت ارزش قائل شو اگر میخوای فضای خونه گرم بمونه 

عزیزم من شش ساله باهاشم لج کنم خوب باشم مهم نیس تا خانوادش نگن چیزی نمیخره از همه زندگیمون خبر دارن ...

ببخشید اسی ولی اگر واقعا اینطوریه که خاک بر سرش، ینی حاضر نیست ی ذره پول بذاره فرشی که خونه ش لازم داره و بخره، بعد اینطوری هوای خونواده ش رو داره 

واقعا چی میشه در مورد مادری گفتی که همین پسری تربیت کرده