2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 75922 بازدید | 1123 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بی خیال بابا

اگه شوهرت و خانواده اش حیله گر بودن مطمئن باش ۷۵۰ تا سکه هم مهرت نمی کرد

۷۵۰ تا هم کم نیست ... من که ۲۰ سال پیش ازدواج کردم و اون موقع سکه ها زیاد بود هم مهریه ام ۵۰۰ تا سکه است

دلت رو صاف کن . کینه رو بذار کنار . منفی بافی هم نکن . 

یه بار با آرامش بشین با همسرت صحبت کن که اگر توانایی مالی داره یا ملک داره اقلا نصفش رو به نام تو بزنه

اینکه ملک یا ماشین به نامت باشه ارزشش از تعداد زیاد سکه که رو کاغذ می نویسن و هیچ ارزشی هم نداره بیشتره

چون الان قانونا فقط ۱۱۴سکه رو می تونی مطالبه کنی

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بیشتر ببینید
بی خیال بابااگه شوهرت و خانواده اش حیله گر بودن مطمئن باش ۷۵۰ تا سکه هم مهرت نمی کرد۷۵۰ تا هم کم نیس ...

هنوز که هنوزه 

باهام دشمنی میکنند 

کلا آدمهای ناجوری هستند

شوهرم رو هم هوامو نداره 

بخاطر این حالم بده

واقعا ادم نمیدونه چی بگه منکه اونقدر بساز بودم و اصلا مهریه برام مهم نبود زندگیم چی شد اینجور زنها هم هستن امیدوارم از این مدل دخترها رو خدا نصیب مادرشوهرم و پسراش بکنه 

واقعا ادم نمیدونه چی بگه منکه اونقدر بساز بودم و اصلا مهریه برام مهم نبود زندگیم چی شد اینجور زنها ه ...

درک مسئله ای که گفتم اینقدر سخته

قرار نیست تو بساز بودی بقیه از اینکه بازیشون دادند ناراحت نشند

خوشت میاد کسی فریبت بده

این فریبکاری نیست چند سالته؟

پس وقتی به خواستگارت بگی این برات خیلی مهمه ،و تحت هیچ شرایطی از این مسئله کوتاه نمیاد 

و

بهش بگی تحت هیچ شرایطی بهم دروغ نگی 

قشنگ از همین مسئله ای که بهش گفتی نقش و دروغشو شروع کنه اگر فریبکاری نیست پس چیه؟؟؟

پس وقتی به خواستگارت بگی این برات خیلی مهمه ،و تحت هیچ شرایطی از این مسئله کوتاه نمیاد وبهش بگی تحت ...

من اگر قصدم گرفتن مهریه بود 

صدتا مهر میزدم میزاشتم اجرا 

از لحاظ روحی آسیب دیدم خیلی ،دیگه باورش ندارم

پس وقتی به خواستگارت بگی این برات خیلی مهمه ،و تحت هیچ شرایطی از این مسئله کوتاه نمیاد وبهش بگی تحت ...

شما به مهریه ای که عاقد موقع خطبه عقد بلند عنوان کرده بله گفتید اشما مگه عاقل و بالغ نبودید یا به زور از شما بله گرفتن ??

قول قرارهایه شفاهی که اصلا مهم نیست حرف باد هواست 

بعدشم فکر کردی تو این اوضاع و شرایط یک سکه میتونی بگیری مگه اینکه همسرت خیلی پولدار باشه که اونم تعداد محدودی میتونی بگیری

نگفتی چند سالته

و اینکه وقتی گفتی سال تولدت عجیبه که شوهرت قبول کرده 

واقعا بعضی زنا اهل زندگی نیستنآخه این چه مسئله ایه که بعد ۸سال علم کرده این خانم.اگه باشوهرت مشکل دا ...

نه باهم خوب هستیم 

ولی چون از اعتمادم سواستفاده کرد ضربه روحی خوردم 

گفتم این قضیه خیلی برام مهمه