2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 76002 بازدید | 1123 پست
مال من یک سکه است

عزیزم خودتون خواستید یکی باشه یا پیشنهاد از طرف همسرتون بود؟ 

میگن مهریه حتی اگه آدم خدای نکرده طلاق هم نخواد بگیره خوبه مثلا یه وقت همسر فوت بشه زودتر از پدر مادرشون میشه مهریه رو اجرا گذاشت ولی وقتی اینجوری تعداد کم باشه دیگه حق و حقوق خود آدم به پدر مادر همسرش میرسه من همش درگیر اینم میترسم کم بزنم مهریه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تازه بعد ۸ سال داری اذیت میشی؟؟؟ 

ولش کن اگه زندگیت خوبه و شوهرت خوبه 

باید همون موقع که تو محضر نزن میزدی زیرش

یا چند روز بعدش ک درست نکرد میزدی زیرش و دعوا 

که البته بازم تاثیری نداشت 

چون مهم همون لحظه تو محضره که دیگ گذشته 

پس بهش فک نکن اگه زندگیتو دوس داری

وای منم دقیقا ۱۰سال پیش بهم پدرشوهرم گف توالان بله رو بگو بعدا میایم هر چندتا سکه گفتی مهرت میکنیم ولی دیگه من دنبالشو نگرفتم یکی دوبار به شوخی گفتم گولم زدین،میگن اخه دیگه نمیشه تغییر داد مهریه رو 

واقعا بعضی زنا اهل زندگی نیستن

آخه این چه مسئله ایه که بعد ۸سال علم کرده این خانم.

اگه باشوهرت مشکل داری  و اینه قضیه فقط یه بهانه اس که داستان فرق میکنه

اگه. زندگیت خوبه  که دنبال بهانه ایی 

مهم نی برام از فریبکاریشوندبدم اومده من میگن باید به وعده آن عمل کنی آنجا م نمیده

عزیزم اون موقع باید درستش میکردی ن بعد ۸ سال بیخود فکرتو درگیرش کنی از زندگی لذت ببر.فریبکاری کرده فراموش کن بچسب ب کارهای خوبش. 

آره درسته وعده الکی داده و دروغ گفته 

اما فقط بهش بگو که راضی نیستی و اگه شوهرتو دوس داری بیخیالش شو

زندگی اصلا ارزش این چیزا رو نداره خوب بود الان مهریه ات ۲۰۰۰ تا بود ولی شوهرت بد بود خیانت کار بود معتاد بود دست به زن داشت اونوقت همه مهریه ات رو میدی تا نجات پیدا کنی

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
مهریه بالا هم اگه داشتی الان میشستن زیر پاش ببر زنتو مهرشو ببخشپدرتو درمیاواردندر اصل فرق نمیکنه ذات ...

من میگم 

چرا می‌دونی من روی این قضیه محکم بودم فریبم دادی با همکاری خانوادت

و