2777
2789
عنوان

با چهارصد میلیون چیکار کنم

1577 بازدید | 153 پست

دوستان ۴۰۰ پول اومده دستم

بین خرید شمش و طلای دست دوم موندم کدوم سود بهتری میده؟

یکی میگه شمش یکی میگه طلای مصرفی 

نگهداری شمش تو خونه هم سخته

اصلا موندم چیکار کنم؟!

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده من عزیزم خودم برات نگهش دارم😂😂

😅قابلتو نداره 

ولی بی شوخی یه کمکی بده کدوم گزینه بهتریه؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

صد در صد طلای خامبعدم بزارش بانک ملی کارگشایی ک مخصوص طلا هست

یعنی همون شمش؟

میدونم فضولم ولی خب میپرسم از کجا اومده 😋😛؟ اگه دوست نداری جواب نده

ملکم فروش رفت 

البته این همش نیست

یعنی همون شمش؟

نه طلای اب شده 

دسته دوم ب درد نمیخوره چون موقع فروش یه درصدی از وزنش ک قابل توجه هم هست بخاطر الیاژ و دسته دوم بودن کم میشه

ولی طلا خام به قیمت تابلو هست

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40