2777
2789
عنوان

با چهارصد میلیون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 158 پست
بانک ملی یا کارگشایی؟سکه یا گوشواره و النگو قبول میکنه ؟بعد رو سکه و طلاهام میتونم وام بگیرممرسی که ...

بانک ملی شعبه کارگشایی 

اره قبول میکنه و میتونی وامم بگیری

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طلا واقعا ریسکه اصلا هیچی ازش معلوم نیست

بلند مدت همیشه سود 

بعد از عید تا گرمی ده تومن هم میره بالا

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حتما شما حساب و کتاب درستی نمیکنی و به اصطلاح حواست جمع نیست قیمت طلا دسته دوم زیر قیمت تابلو هست طل ...

طلای دست دو در حد نو میخرم و خودمم استفاده اش میکنم با طلاییکه نو میخرم و میفروشم هیچ فرقی نداره فروشش 

طلای دست دو در حد نو میخرم و خودمم استفاده اش میکنم با طلاییکه نو میخرم و میفروشم هیچ فرقی نداره فرو ...

الان بحث اینه ایشون میخواد پس انداز کنه

نمیخواد طلا بخره استفاده کنه ...

استفاده از طلا بحثش با خرید طلا فقط برای پس انداز فرق داره ...

اگه هدف پس اندازه باید طلا اب شده گرفت 

اگه هدف استفاده باشه خرید دسته دوم بصرفه تر از خرید نو هست...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان بحث اینه ایشون میخواد پس انداز کنهنمیخواد طلا بخره استفاده کنه ...استفاده از طلا بحثش با خرید ط ...

من از خیلیا شنیدم که امکان تقلب تو آبشده خیلی بالاست

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الان بحث اینه ایشون میخواد پس انداز کنهنمیخواد طلا بخره استفاده کنه ...استفاده از طلا بحثش با خرید ط ...

طلای اب شده واقعا اشتباهه پدرم خریده بود هیچ جا ازش نمیخریدن و مسخره بازی در میاوردن 

بهترین پس انداز همینی که گفتمه هم راحت فروش میره هم میتونی استفاده کنی

الان دیگه چهارصد برا طلا پولی نیستاون چهارصد قدیم بود کلی طلا میشد الان اونقد طلا نمیشه که یه سرویس ...

کاری به کم و زیادش ندارم 

به هر حال می خوام درست خرید کنم حالا هر چقدر هست 

به همین خاطر اومدم و نظر سنجی کردم ...

طلای اب شده واقعا اشتباهه پدرم خریده بود هیچ جا ازش نمیخریدن و مسخره بازی در میاوردن بهترین پس انداز ...

میخوام پولم همیشه نقد باشه 

چون من تا اواخر برج ۵ هی پول دستم میاد می خوام همینطور طلا بخرم تا یه جا بفروشم و کار دیگه ای کنم 

حوصله این که ازم نخرن و ناز کنن ندارم

ببین تو دیوار بگرد، مغازه هایی رو پیدا کن که طلا رو نهایت ۱ درصد بالا تابلو میدن پیدا کن

حتما میگردم عزیزم ممنون

من از خیلیا شنیدم که امکان تقلب تو آبشده خیلی بالاست

خب شما باید طلای ابشده رو از طلا فروشی معتبر شهر خودت بخری

روش انگ داشته باشه و عددش چک کنی ...

و اینکه معمولا یه سری حرفا میگن ک فقط سود خودشون بالا ببرن ..مثلا میگن دسته دوم نخرید و نو بخرین ...

در حالی دسته دوم هم بخری تمیز شده بهت تحویلش میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40