2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 75874 بازدید | 1123 پست

منم مثل توام.واسه من ۱۲ سال گذشته

بعدم مهریه رو نمیشه تغییر داد.میتونه یه چی به نامت بزنه

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
بیشتر ببینید
شما به مهریه ای که عاقد موقع خطبه عقد بلند عنوان کرده بله گفتید اشما مگه عاقل و بالغ نبودید یا به زو ...

متوجه ای 

من اصلا نمی‌خوام بگیرم 

مگه الان که مهرمو کم تر زد داره بهم مهریه میده 

فک کن توی مجلس خودش بهم می‌گفت امضا کن بعد مراسم برات میزنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۷۵۰

و منی که ۳ سال پیش عقد کردم و ۱۰۰ تا مهرمه😂

مهریه من و دختر داییم و ابجیم و اون دختر دایی دیگم ۴ نفر تو این ۳ سال عقد کردیم بابابزرگم همه رو ۱۰۰ سکه زد 😂

هنوز ما خوبیم دختر عمه ام ۱۰۰ تومن پول کردن خوانواده شوهرش🤦‍♀️

لطفا برای جور شدن عروسیمون یه صلوات بفرستید و دعا کنید❤️

و منی که ۳ سال پیش عقد کردم و ۱۰۰ تا مهرمه😂مهریه من و دختر داییم و ابجیم و اون دختر دایی دیگم ۴ نفر ...

چه ربطی داشت به حرف من الان؟؟؟؟؟

من از اینکه بازی خوردم ناراحتم 

شوهر تو تو رو بازی نداد 

ولی شوهر من منو بازی داد

متوجه ای من اصلا نمی‌خوام بگیرم مگه الان که مهرمو کم تر زد داره بهم مهریه میده فک کن توی مجلس خودش ب ...

اگه دنبال آرامشی بیخیال شو 

اکه دنبال خراب کردن زندگیتی ادامه ش بده 

از من بتو نصیحت 

شبت خوش

چه ربطی داشت به حرف من الان؟؟؟؟؟من از اینکه بازی خوردم ناراحتم شوهر تو تو رو بازی نداد ولی شوهر من م ...

گلم میگم یعنی الان اگه از زندگیت راضی هستی اینو ولش کن بجاش خونه و ماشین بگو بزنه به نامت .

اگه زندگیت دوست نداری برو دادگاه و مهریه اتو بگیر ولی مطمئن باش فقط بخای بگیری حقتو که مهریه ات هست بازم مرد ها سر میشن و زندگی تموم میشه

لطفا برای جور شدن عروسیمون یه صلوات بفرستید و دعا کنید❤️

متوجه ای من اصلا نمی‌خوام بگیرم مگه الان که مهرمو کم تر زد داره بهم مهریه میده فک کن توی مجلس خودش ب ...

اگه خیلی برات مهم بوده نباید امضا میکردی قبول نمیکردی

یه چیزی بگم ناراحت نشو من چندتا تاپیکتو خوندم احساس میکنم دچار وسواس فکری هستی و خیلی نشخوار ذهنی داری 

تو که نمیخوای مهریه بگیری پس دنبال چی هستی ??میدونی ذهن دنبال یه فکر منفی میگرده که خودتو ازار بدی تهشم هیچی نیست 

بنظرم تاریخ تولد برا مهریه ی چیز چیپیه 

حق داشته قبول نکنه شماهم بجای دعوا سر این مهریه

برو حق و حقوق هارو ثبت کن

خونه ماشین داره یا کامل یا ۳ دونگ بزن ب اسمت

مهریه رو بی خیال بیشتر از ۱۱۰ تا ک نمیتونه بده ک در هر شرایطی 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝