2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 75922 بازدید | 1123 پست
الان از زندگیت ناراضی هستی؟ از همسرت میخوایی جدابشی؟اینارو در نظر بگیر چون آخر این بحث به جدایی ختم ...

اصلا مسله دور زدن کنه 

چون خانواده اش مخالف بودند بازی راه انداخت 

وگرنه خودش حرفی ندارم 

حتی الآنم بحثش خانوادشه

اگر برای اذیت کردنش مهریه آمو بزارم اجرا چیزی دستمو میگیره؟؟؟؟؟؟

اسی برات واقعا متاسفم خوشی زده زیر دلت فراموشش کن ببخشش تموم بشه مهریه اتو نمیگم شوهرتو میگم 

بخاطر یه موضوع کهنه بی فایده خودتو از چشم شوهرت و خانوادش ننداز بعدا سخت پشیمون میشی

گول زدن نیس۷۵۰ خیلیه واقعا تمومش کن 

مهریه ارزش زن نیس ارزش زن ب شخصیت متانت اصالتشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی برات واقعا متاسفم خوشی زده زیر دلت فراموشش کن ببخشش تموم بشه مهریه اتو نمیگم شوهرتو میگم بخاطر ی ...

نکنه خیلی اونا آدمهای با اصالتی هستند 

منم زورم گرفته 

شوهرم باید گورشو گم میکرد می‌رفت 

نکنه خیلی اونا آدمهای با اصالتی هستند منم زورم گرفته شوهرم باید گورشو گم میکرد می‌رفت

اونا آدم نیستن قبول تو باش تمومش کن بعدا برات بد میشه اگه هدفت زندگی کردنه بیخیال شو سر جدّت 

اونا آدم نیستن قبول تو باش تمومش کن بعدا برات بد میشه اگه هدفت زندگی کردنه بیخیال شو سر جدّت

واقعا همیشه برام مهم بود واقعیتش 

چند سال بسازیم داد این عوضی 

خیلی زورم میاد خیلی 

همش بخاطر خانواده عوضیشه

واقعا همیشه برام مهم بود واقعیتش چند سال بسازیم داد این عوضی خیلی زورم میاد خیلی همش بخاطر خانواده ع ...

فراموش کن لطفا قضیه مهمی نیس اصلا اگه هیجی مهریه ات نبود حق داشتی ولی۷۵۰خیلیه بسه

من میگم شوهرم نباید فریبم میدادمن بهش گفتم صداقت برام مهمه کلا با دوزودکلک کار میکنه

من فک میکنم همه مردا دو دوزه بازن یعنی من مرد صاف و صادقی نمیشناسم ک راست حسینی برخورد کنه...دنبال یه چیزی هستی ک اصلا نیس...حتما نکات مثبت و دلایل محکمی داشتی ک انتخابش کردی به خاطر همون موارد بشین زندگیتو کن

من فک میکنم همه مردا دو دوزه بازن یعنی من مرد صاف و صادقی نمیشناسم ک راست حسینی برخورد کنه...دنبال ی ...

نه 

کلی خواستگار داشتم بخدا 

خانوادم نمی‌دونم چیشون شد گیر دادند به این

اصلا مارکوزه این 

اتفاقا اینکه اومد 

یه خواستگار توپی هم اومد 

خانواده ساده من گفتند نمیشه چون این اول اومده 

این از اولشم من میدم مشکل داره و بدون اجازه خانواده اش نمیتونه آب بخوره

آخه من نمیفهمم چه کلاهی!! ۷۵۰ سکه کمه!! ببین عزیزم من دختری رو دیدم مثل ماه شب چهارده با مدرک دکتری ...

داره میگه تعداد برام مهم نیست. حرفی ک زده شده بینشون و اقا زده زیرش. دیگ اطمینانی این وسط نیست.  با دقت بخونید‌

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

چرا؟؟؟

کلا از چشمشون میفتی پشتت حرف میزنن آبرو واست نمیذارن چرا دستی دستی میخوای زندگیتو دچار مشکلات کنی آرامش خودتو بهم بزنی سیاست داشته باش یه حرفیه زده تموم شده هزاران مردا قبل عقد هزاران وعده وعید میدن به هیچکدومش عمل نمیکنن نمیتونن عمل کنن شایدم یکم درک داشته باش انقد فشار نیار زشته

زنانی ک مهریه اشونو ببخشن با حضرت فاطمه محشور میشن تو نبخش ولی سر اینم دعوا قشقرق راه ننداز 

من خودم واقعا به کاه دون زدن...بیشتر مواردی ک به خاطرش قبولش کردم اونی نبود ک فک میکردم ...مثلا یه مواردی رو چشم تو چشم ازش پرسیده بودم چپکی جواب داده بود و بعدا ک اومد تو زندگی دیدم صدرصد جوابش مقابل چیزی بود ک من فهمیده بودم...

اصلا زندگی اونی نیس ک توی فیلم و داستانا تعریف میکنن واقعا نیس زندگی یه چیز ساده و خیلی راحت تر از چیزیه ک میگن 

فقط میخوام مهریه که وعده داده بزنه نمیخواهم بقیه بگند گواش زده

اولا بقیه کجای زندگیتن؟؟؟ مثلا بری مهرتو اجرا بزاری آیا بقیه میگن به به کار خوبی کرد یارو چون زیر حرفش زده ایشونم بعد هشت سال مهرشو گذاشته اجرا و بقیه ماجراها؟؟؟ 

اگه زندگیت خوبه ول کن این وسوسه های شیطانی رو که زندگیتو بهم میزنه باز خداتو شکر کن ۷۵۰تاس خیلی کمتر نیس... اینقد حساس نباش فرض کن تاربخ تولدت باشه با قسط بندی فوقش بتونه چندتاشو پرداخت کنه. راستی دنیا دو روزه همیشه هم رو پاشنه عدالت نچرخیده ول کن اینکه بخای انتقام بگیری و زندگیتو خراب کنی ایشون فقط نخواسته از دستت بده و این ترفندو زده فقط برات درس عبرت بشه حرفاشو باور نکن

کلا از چشمشون میفتی پشتت حرف میزنن آبرو واست نمیذارن چرا دستی دستی میخوای زندگیتو دچار مشکلات کنی آر ...

چند تا چیز رو ببخشم 

مهریه 

طلا 

سه تا جشن 

می‌دونی چی اتیشم میزنه 

پولاییکه گذاشته بود برای جشن رو همشو داده بود به برادر و پدرش 

بهش ندادند که باهاشون طلا و جشن بگیره 

بهم نمیگه اینو 

اما 

خودم فهمیدم 

من حلالش نمیکنم 

حتی وسیله خونه هم نخرید