2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 75874 بازدید | 1123 پست
چرا بد بود صادق بودم باهاش بهش همه چیز رو گفتم از ترس خانواده اش نه عروسی گرفت نه طلا گرفت نه مهریه ...

من خانمم عزیزم

اینکه بعد از هشت سال بخاطر مهریه ای ک مقدارش هیچ تاثیری توی کیفیت زندگیت نداره داری اوقاتِ زندگیت رو تلخ می‌کنی واقعاً برام غیر قابل هضم هستش

منم تقریباً شرایط مشابه شمارو داشتم

ن طلا خریدن برام

ن سه تیکه وسیله ای ک گفته بودن رو خریدن

ن عروسی گرفتن

و ن خونه ای ک گفتن ماله خودشه ب اسمش بود

ولی من چون اومدم ک زندگی کنم ، ن حرفم رو ب کرسی بنشونم ، نشستم زندگیمو کردم و الان بعد از گذشت ۱۰ سال خودش و خانواده اش روی تخم چشماشون میذارنم و کل فامیلاشون احترامم رو دارن

مهریه هم همون ۱۱۴ تا رو محضری بهش بخشیدم

فقط ی حج مونده ک گفتم هر جور شده باید برم ان شاء الله 

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

کلا از چشمشون میفتی پشتت حرف میزنن آبرو واست نمیذارن چرا دستی دستی میخوای زندگیتو دچار مشکلات کنی آر ...

حالا به دور از مسئله استارتر خود حضرت فاطمه مهرشو نبخشیده اتفاقا حضرت پیامبر قبل عروسی از خضرت علی مهریه دخترشو گرفته و باهاش جهیزیه تهیه کرده بعد بقیه خانوما ببخشن با خانم فاطمه محشور میشن؟؟ اینا نظر یه عده آقایونه زرنگه که خانوم مهرشو ببخشه هم دست آقایون بازتر بشه برا طلاق . و هم آخر عمری خانم دست وراث گیر کنه و اواره کوچه خیابون بشه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلااااااا برام حیاتی بود حتی به دادگاه و گرفتم مهریه ام هم فکر میکنم

وقتی ادمی هستی که به دادگاه رفتن و گرفتن مهریه ات فکر میکنی اون بدبخت حق داره بهت اعتماد نکنه 

من خانمم عزیزماینکه بعد از هشت سال بخاطر مهریه ای ک مقدارش هیچ تاثیری توی کیفیت زندگیت نداره داری او ...

اونا آدم هستند 

خانواده شوهر من اینجوری نیستند امکان ندارد دست به دست هم ندند تا به من توهین بزرگ کنند 

اونم مقابل چشمهای شوهر عوضیم 

اونم که از هر نامردی نامرداره

اسی جان بیشتر از این قضیه ظاهرا رفتارای دیگه شوهرت مشکل داره مثلا چرا باید کتک بزنه .بیشتر به حل کردن این مسائل فکر کن .

تو بعضی قضایا خودت رو بزار جای طرف مقابل اگه برادر یا پسر خودتون هم داماد بشن مسلما نمیزارید این همه مهریه کنه میدونید چقدر از مردا بدبخت شدن برای مهریه تا آخر عمر باید کار کنن بدن به خانمشون .حست رو درک میکنم ولی ظاهرا یه کم کینه ای هستی.مامان من تعریف میکنه که بابام موقع ازدواج گفته طلاهاتو بعدا میخره و دیگه نخریده الان شده یه خاطره بین تمام خاطرات

یعنی الان خیال کردی میره تاریخ تولد میکنه مهریه رو!؟ خب دقیقا قصدش این بوده مهر رو کم بده دیگه! اگه زندگیت خوبه کلا بی خیال شو، اگه شوهرت هنوز بدجنسی ها رو داره هر چند روز یکبار حقه بازیشو به رخش بکش. یا هم میتونی باسیاست کامل طوری که کاملا بهت اعتماد کنه اموال به نامت کنی، اگه شوهرت هفت خط باشه اونم نمیکنه البته

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
اون بدبخت که همه ی پولاشو خرج حیوانات کنه

زن خودش با خواری و زخم زبون راهی خونه بخت بشه 

فک کن 

دختر برادر شوهرم بهم زخم زبون میزنه که تو طلا نداشتی اما عمه ام داشت 

فلان کرد و بیسار کرد 

همین ادم مینسشت توی گوش شوهرم میخورند که نکنی براش نخر 

عزیزم کارهمسرتون اشتباه بوده ولی الان مهریه اجرا بذاری قشنگ بهانه دست خانواده همسرت دادی به مرزطلاق برید بگن طمع پولت رو داره دومامردهااگرقرارباشه مهریه به زوربدن دیگه باهاش زندگی نمیکننداگرطلاق نمیخواهیدبهتره زندگیتون ردبکنیدبازبون خوش راصیش کنیدخداروشکرمهریه تون هم کم نیست بی خیال حرف مردم مهم خودتون هستید

عزیزم کارهمسرتون اشتباه بوده ولی الان مهریه اجرا بذاری قشنگ بهانه دست خانواده همسرت دادی به مرزطلاق ...

عزیزم نمی‌خوام من سکه 

شوهرم چرا اینقدر گاوه

چقدر مرد باید نفهم باشه

عزیزم نمی‌خوام من سکه شوهرم چرا اینقدر گاوهچقدر مرد باید نفهم باشه

دیگه کاری هست که شده به چه قیمت میخوای حالشون روبگیری به قیمت خراب شدن زندگیت که خوشحالی خانواده اش روداره

اونا آدم هستند خانواده شوهر من اینجوری نیستند امکان ندارد دست به دست هم ندند تا به من توهین بزرگ کنن ...

اسی انقدر بابته این مسایل ازشون کینه داری ک مطمئنم توی رفتارت هست و باعث میشه اونا هم با همین نقطه ضعف اذیتت کنن

هنوز ب بلوغ زندگیه متأهلی نرسیدی

ب این فکر کن ک تو و شوهرت کنار هم هستین ن رو ب روی هم

خانواده ء شوهرت الان بخش مهمی از زندگیت هستن ک نمیتونی وجودشون رو انکار کنی

تا اینا رو ک جزء ابتدایی ترین شرایط زندگی هستش رو ناپذیری تا عمر داری عذاب میکشی

برو پیش ی مشاور خوب

بذار گره های مغزت رو باز کنه تا بتونی ببخشی

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

حالا به دور از مسئله استارتر خود حضرت فاطمه مهرشو نبخشیده اتفاقا حضرت پیامبر قبل عروسی از خضرت علی م ...

ی نسخه رو نمیشه برای همه ء زندگی ها پیچید

هر کی ی مدل طرز تفکر داره

من مهریه ام ک ۱۱۴ تا سکه بود رو بخشیدم فقط حج رو نبخشیدم چون دوس دارم برم

اینکه چرا بخشیدم کاملاً دلی بود و هیچوقت همسرم ازم اینو نخواست

ولی اینکه فکر کنی چون کسی مهریه نداره راحت میشه طلاقش داد اصلا این بخش رو قبول ندارم

من مامانم بدون هیچ چشم داشتی مهریه اش رو بخشیده ، ولی بابام سالها بعد با عشق خونه سه طبقه رو ب اسمش زده

ی نسخه رو نمیشه برای همه ء زندگی ها پیچیدهر کی ی مدل طرز تفکر دارهمن مهریه ام ک ۱۱۴ تا سکه بود رو بخ ...

بله کاملا درسته دقیقا نمیشه یه نسخه رو برا همه پیچید و چون بابات اینکارو کرده یعنی بقیه آقایونم همچین کاری میکنن .. چون من تا دیدم توی همین سایت آقایون اول خانومو گول میزنن برا اثبات دوسداشتنمون مهرتو ببخش و فرداش مهر طلاق توی شناسنامشون جاخشک کرده.. 

یا اون خانوم ۸۰ ساله که تنها یک پسر داشت و پسره مادرشو از خونه پدریش انداخت بیرون و قانونم حقو به پسر داد که وقتی سهم الارث مادرو میده پس خونه به پسر که تک فرزندشون بوده میرسه و اون خانوم با اون سن آواره کوچه و خیابون شد... منم اتفاقا دوسدارم آدم بدون مهریه و صرفا از روی عشق و انسانیت و قدرشناسی زندگی کنه ولی جامعه اونقدرام زیبا نیس