2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 74702 بازدید | 1123 پست

نمیدونم تو زندگی مشترکتون مشکلات دیگه ای دارین یا نه؟ 

بله به نظرم بهتر بود همون موقع همسرت میگفت که چنین مهریه ای ( که واقعا هم غیر منطقی هستش ) رو قبول نمیکنم و همون موقع تصمیم می‌گرفتید. 

الان وقتی این موضوع رو به همسرت میگی ، در جواب چی میگه؟ 

نکته دیگه اینکه این که تا جایی که اطلاع دارم ، این کار ( تغییر مهریه ) شکل قانونی نداره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۷۵۰

عزیزم اگر برات مهم بود همون تو محضر اعتراض میکرد یا نهایت سال اول زندگیت چجور مهمه ۸ سال کش دادی بقیه زندگی رو هم بگذرون دیگه تو فقط چون اتفاقی که دوست داشتی نیوفتاده الان تو زندگی تقی به توق میخوره اون موضوع رو پیش میکشی

من میگم گولم زده من نمی‌گم کمه

اون دیده درخاستت معقول نیسن، ونمیخاسته ازت دل بکنه گفته بزار گولش بزنم ازخرشیطون بیاد پایین، اما اشتباه میکرده چون بعد ۸سال هنوز سوارخرشیطون هستی

۷۵۰ تا داری بازم کمه برات؟ بعد ۸ سال ول کن نیستی 

الان همسرت روزی صدبار به غلط کردنن میفته ک چرا این زنو گرفتم 

برات مهریه مهم تر از زندگیته 

انقدر دقش بده فرار کنه تو بمونی با تعداد مهریه هات 

سطح دغدغه رو ببین تو رو خدا 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بیشتر ببینید

هیچ میدونستی همین الانشم ۷۵۰ تا سکه میشه۵۲ میلیارددد!!!

بعد شوهرت میتونه اصلا این همه مبلغو بده آخههه؟

والا مهریه زنِ پادشاه هم انقد نیس😑

وقتی شوهرت نمیتونه انقد پولو بده ینی مهریه فقط یه عدده

بر فرص مثال تو متولد ۷۰ ۱۳هم باشی مهریت میشه ۱۰۰ میلیاردددد!!

وقتی نمیتونه بدهههههه...چرا اصرار داری که این عدد فقط الکی بزرگ باشه؟

والا اونایی که مهریشون بین ۱۴ تا ۳۰ تا سکه اس خیلی خوبه

چون میشه بین ۱ تا ۲ میلیارد و یه وقت خواستن بگیرن هم یه چیزی دستشونو میگیره و میتونن بگیرن

واقعا با سطح دغدغه ات سردرد گرفتم..بشین زندگیتو بکن و انقد زندگیو برای خودت و شوهرت تلخ نکن

وقتی نمیخوای طلاق بگیری چرا اصلا باید مهریه مهم باشه

بخدا مغزم منفجر شد تاپیکتو خوندم

اگه سرکاری هس که خدا نبخشتت منم نمیبخشم😐😑

به کی بگم شوهرم حتی طلای عروسی برام نگرفت از ترس خانواده اش هر چی هم گرفت بعد از ازدواج با تلاش خودم ...

من باور میکنم

منم شوهرم روز عروسی درحالی که باید ۸ میلیون اون زمان طلا میخرید (سکه ۱ میلیون بود)فقط یک میلیون نیم ست طلا خرید یه طلا به اندازه ۸ میلیون از طلافروش که فامیلشون بود قرض کرد و جلوی مردم انداخت گردنم و فرداش بهش پس داد اگه میفهمید جایی گفتم که اون طلا رو فروختم دعوای اساسی راه مینداخت 

عروسی هم با هزار دعوا گرفت و تا مدتها میزد تو سرم که واجب بود عروسی بگیریم و زهرم شد عروسیم ساده ترین تالار ارزون ترین آرایشگاه و لباس رو گرفتم بدون فیلمبرداری فقط عکاسی رفتیم آتلیه درصورتی که من گفته بودم عروسی میگیرم عقدم ساده محضری باشه همش میگفت زدی زیر حرفت البته شوهرم پول نداشت بخاطر خانوادش نبود

تا وقتی که خوبیم باهم به این چیزا فکر نمیکنم میگم خوب مهم اینه الان خوبیم ولی امان از وقتی که قدرنشناسی در بیاره همه اینا میاد جلوی چشمم

این نشخوار ذهنی شمارو ازپا درمیاره

بجای فکر کردن درمورد اینکه چطور مهریه رو سال تولدتون بکنه به این فکر کنید که با چه سیاستی پیش برید که شوهرتون طرف خودتون باشه و به حرفتون گوش بده بجای سکه مهریه میتونید کاری کنید خودش خونه و ماشین بنامتون کنه که شاید ارزشش خیلی بالاتر از سکه مهریه هست که آیا بهتون برسه یانه

روی خودت کار کن من دو سال اول زندگی بخاطر همین ها بشدت افسرده شده بودم اما خوب رو خودم و رفتار هام کار کردم بهش نشون دادم که چه طور زنی هستم اگه شوهرتون یکم منطق داشته باشه با سیاست میتونی اونو طرف خودت کنی و چند برابر اون چیزی که مهرته به نامت بزنه