2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 75881 بازدید | 1123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نی برام از فریبکاریشوندبدم اومده من میگن باید به وعده آن عمل کنی آنجا م نمیده

مهریه رو میشه کاهش داد ولی نمیشه اضافه کرد

فقط میشه عندالمطالبه و عندالاستطاعه رو تغییر داد.

تاریخ تولدم نیست من برام مهم نیست چقدره زورم میاد از فریب کاری خانوادشون

عزیزم خانواده شوهرم گفتن هر چقدر واسه دختر خودمونه برای عروسمون هم همونقدر بعد معلوم شد ۳برابر مهریه دختراش نسبت به من،،ولی من فراموش کردم چون شوهرم اونقدر نداره ودیگه برام مهم نیست

چند صفحه از تاپیک رو خوندم.

این آقا مراسم عروسی نگرفته،طلا نگرفته،نسبت ب توهین هایی ک از سمت خانوادش،ب تو میشه سکوت میکنه و دست ب زن هم داره. اینا مسائلی کوچیکی نیست،اینا رو ول کردی چسبیدی ب مهریه!(البته اگه تاپیک سرکاری نباشه)

میگی واسه مهریه گولم زده!خب واسه عروسی نگرفتن و طلا نگرفتن چطوری گولت زده؟!ویا اینکه انقدر بی احترامی دیدی وکتک خوردی چطوری هنوز موندی تو اون زندگی! خب اینا اسمش نادونی نیست چیه؟بعد شما گیر دادی ک واسه مهریه منو بازی داده.

این کلا تو رو ب بازی گرفته.

البته تاپیک عجیبه🤔

نمی‌دونم باید بپرسی ولی چون با اون مهریه تو رو راضی کرده بود کار الانش فکر کنم از نظر شرعی اشتباهه 

اگه آدم مذهبی هستین اینو از مراجعت بپرس و مطمین بشو بعد بهش انتقال بده

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

ی چیزی خواهرانه بگم ؟!! 

اگر خوبیو شوهرت خوبه و زندگیت خوبه و دلسوزته مهریه رو کلا بیخیال ... 

ی نظر بدجنسیم بدم 

اینکه خیلی عالیه ک این آتو رو داری همیشه زبونت درازه ... 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

یه چیز کوچیک رو چرا اینقدر بزرگش میکنید 

8 ساله داری زندگی میکنی فکز مهریه رو از سرت بیرون کن 

به جاش تونستی از اموالش به نام خودت بزن 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
بیشتر ببینید

عزیزم اون اگر می خواست زیر بار بره تو رو نمی پیچوند. اون موقعی که اون ور پل بود پیچوند حالا که خرش از پل گذشته دیگه تو خوابم نمی تونی ببینی مهرتو درست کنه. بیخودی برای خودت اعصاب خوردی درست نکن

اگر برای اذیت کردنش مهریه آمو بزارم اجرا چیزی دستمو میگیره؟؟؟؟؟؟

نکن خواهرم.عزیزم اگه از زندگیت راضی هستی و احتمالا بچه داری اصلا گذشت کن.بی خیال این ماجرا شو.فکر کن ۷۵۰رو خودت تعیین کردی.حیف زنگی و ارامشت نیست بخوای از این فکرهای بیهوده کنی.ارامش خودت رو با هیچ چیز عوض نکن.نذار خانواده ش فکر کنن تو ناراحتی از این ماجرا خوشحال می شن