2777
2789
عنوان

دوستی که اصرار داره بیاد خونت 😐

659 بازدید | 57 پست

من کلا بنا به دلایل شخصی و تجربه هایی که داشتم رفیق خونه نمیبرم ، هر چی هست همون بیرونه

یکی از رفیقام که بشدت خالی بنده ۲۹ سالشه میگه من اینستا ندارم!!!! حتی اعتماد نمیکنه ایدی اینستاشو بما بده در این حد...

اصرار داره منو دعوت کن خونتون حتی این اواخر که دید دعوتش نمیکنم عصبانی شد تیکه انداخت که اره حق داری دعوت نکنی الان میوه گرون شده !!!😐 که اینجوری منو تحریک کنه دعوتش کنم. بنظرتون چرا انقدر اصرار داره که حتما بیاد خونمون؟ جفتمونم مجردیم

خودش تا حالا یبار منو دعوت نکرده . خب لعنتی اول تو دعوت کن که روت بشه بگی منو دعوت کن

حس میکنم فقط دنبال فضولیه ، چون میپرسه کدوم محله میشینید خونتون چند خوابه😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواد بیاد اونجا دیگه کنگر بخوره و لنگر بندازه ب هیچ عنوان راهش نده 

ارتباطت رو کم کن باهاش 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

با این رفتارش به نظرم مقاومت کن دعوتش نکن و حتی شده جدا شید

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

بگو چارچوب خونتمون اینه ای منم یه همکار داشتم خیلی پررو بود

بهش گفتم‌مادر مخالفه میگه نه کسیو بیار نه خونه کسی برو

بهش برخورد که وااا مامانت چرا ابنجوریه😕