2777
2789
عنوان

دوستی که اصرار داره بیاد خونت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 57 پست
واسه فضولی میاد بعدم میره به همه میگه اینجوری بود اونجوری بود خونشون تجربه شو داشتم

اره من خودم قبلا با چشم خودم دیدم یه دختره داشت تعریف میکرد که رفته بود خونه دوستش بعد بما میگف حالا خونشون انقدرم لاکچری نیس این انقدر خودشو میگیره حتی تخت خواب هم نداشتن😐😐😐حالا اون رفیقش من خبر داشتم چقدر این دختره رو دوس داشت ولی این اینجوری پشتش حرف میزد و نون و نمکشو خورده بود

دیگ اونجا گفتم بمیرمم هیچ دوستیو نمیبرم خونه حتی بعد ازدواج

بگو مامانم اینا خوششون نمی اد کسی بیارم خونمون..کسی که نمی شناسی نیاراگه خدای نکرده اومد و پس فردا م ...

به من میگه داداش داری منو بگیر براش😂😂گفتم داداشم خونه س معذب میشی گف یه نظر حلاله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داره میترکه از حسودی تا یک نقطه ضعفی پیدا کنه از تو بگه اره حد اقل اینش خوب نیست

اره دقیقا میخواد همه چیمو بررسی کنه 

چون من شاغلم درس خوندم اون نه

بعد ما تو محله بالاتری میشینیم نسبت ب اونا فکر میکنه الان چخبره بیاد اوضاع خونه زندگیمونو ببینه... چند بارم رفیق دوس پسرش از قیافه و رفتار من تعریف کرد این جلو روی خودم داشت منو تخریب میکرد ک ارایش داره فلان

وای هرچی ک راجبش گفتی رو قبلا تجربه کردم

دقیقا این مدلی بود و همین حرفارو میزد

فقط میخواد بفهمه چقد مال و دارایی دارین

که اگه پولدار باشین بچسبه بهتون و مث زالو ازتون نفع ببره

این اصن دوست نیست

فقط فرار کن

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
اره دقیقا میخواد همه چیمو بررسی کنه چون من شاغلم درس خوندم اون نهبعد ما تو محله بالاتری میشینیم نسبت ...

چقدر پیک می فاصله بگیر ازش چقدر رو مخه از ادمایی ک چلو جنس مخالف هم جنسشونو تخریب میکنن تا به چشم بیان متنفرم

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
نمی‌دونم ولی من تو مدرسه پسرم دوتا با دوتا از مادرا دوست بودم اصرار داشت بیاد خونمون منم دوست نداشتم ...

واییییی یا خدا. خوب شد دعوتش نکردی از اینجور ادما باید ترسید انگار واقعا طرز فکرشو گفته😂

اره حتی اگه یه درصدم توو ذهنم بود دعوتش کنم با این رفتارش حس کردم حتما یه علتی پشت این همه اصرارش هس ...

چه رو مخه حوصله داری با اینجور افراد رفتو امد کنی 

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

بیشتر ببینید
وای هرچی ک راجبش گفتی رو قبلا تجربه کردمدقیقا این مدلی بود و همین حرفارو میزدفقط میخواد بفهمه چقد ما ...

من یه دستبند چرم دستم بود از اینا که یه چسه روش طلا داره در حد یه تومن مثلا😂 بعد میگف چ قشنگه از کجا خریدی گفتم بیا این ادرس مغازه اینم ادرس پیچ سفارش بده

گفت نه تو برام بگیر من پولشو برات میزنم بعدا😐😐😐😐قشنگ میخواس تیغم بزنه باور نمیشد گفتم شرمنده 

چقدر پیک می فاصله بگیر ازش چقدر رو مخه از ادمایی ک چلو جنس مخالف هم جنسشونو تخریب میکنن تا به چشم بی ...

تازه من از همون اول گفتم از رفیق دوس پسرت خوشم نمیاد و جواب رد دادم خودش منو به اصرار برد توی جمع ، بعد منو تخریب میکرد اگه تعریفی ازم میکردن که خودش توو چشم باشه فقط

چند وقته با هم دوستین؟کجا با هم آشناشدین؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من یه دستبند چرم دستم بود از اینا که یه چسه روش طلا داره در حد یه تومن مثلا😂 بعد میگف چ قشنگه از کج ...

😐😐😐😐😄😄وای

قطع رابطه کن اونم به شدیدترین و بدترین حالت ممکن

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...