2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

141 بازدید | 51 پست

سلام. توروخدا هرکی راهکاری برای کولیک داره بیاد کمکم.

دارم دیوانه میشم.

دوسدارم بمیرم. از این بیقراری های بچه و گریه های شبانه خسته شدم. ۶ ساعته یه ریز گریه کرده. 

دکتر برم فقط پدی لاکت و اینفاکول داده. اصلا تاثیر نداره.

پدی لاکت دادم یبوست شد دیگه نمیدم.

اینفاکولم تاثیری نداره.

من جه کنم؟توروخدا کمکم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکمش با روغن سیاهدانه به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده اروغش قشنگ بگیر اگر شیر مادر میخوره نفاخ نخور پاهاشو هی جمع کن تو شکم هی صاف کن لگنش بچرخون راحت باد معده اش تخلیه میشه اروم میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شکمش با روغن سیاهدانه به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده اروغش قشنگ بگیر اگر شیر مادر میخوره نفاخ نخور ...

اونولحظه که شیون میزنه نمیزاره اصن ماساژش بدم.

یجوری گریه میکنه ادم نمیدونه چکار کنه

اونولحظه که شیون میزنه نمیزاره اصن ماساژش بدم.یجوری گریه میکنه ادم نمیدونه چکار کنه

وقتی ارومه انجام بده که باد معده اش خالی شه بعدا گریه نکنه با صدای سشوار و جارو برقی هم اروم میشن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه امکانش هست براتون توماشین تابش بدین اکرنه جاروبرقی رابراش روشن کنین یاسشوار...قطره پدی لاکت قطره ...

با انواع صداها میزارم آروم نمیشه.

قطره پدی لاکت دادم بهش شکمش سفت شد