2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 51 پست

اگه شیر خودتون رو میخوره فوق العاده مواظب تغذیه ات باش،مطمئن باش آرومتر میشه.کاهو کلم خیار سالاد الویه اینا ممنوع....چیزهای گرم و غیر نفاخ بخور.من همه راه ها رو رفتم فقط تغذیه مادر....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طفلی بچه نه هرچی بزرگ تر بشه بهتر میشه شیر مادر اگر میخوره به مرور دستت میاد چیا اذیتش میکنه رژیم رع ...

من واقعا هیچی نمیخورم. غذام شده مرغ پخته و گوشت پخته. هیچ خورشتی هیچ میوه ایی هیچی نمیخورم.

چایی و خرما میخورم.از بس مواد غذاییمو حذف کردم عصبی شدم. استرسی شدم. میان وعده هامو حذف کردم. از معده درد دارم میمیرم.هیچ چیز نفاخی نمیخورم بچه اینجوریه. وای بحالم که یچی جدید بخورم.

اگه شیر خودتون رو میخوره فوق العاده مواظب تغذیه ات باش،مطمئن باش آرومتر میشه.کاهو کلم خیار سالاد الو ...

واقعا اینارو نمیخورم.

نمیدونم چکار کنم.من هیچی نمیخورم.از بس چیزی نمیخورم معدم درد گرفته. فقط آب میخورم و چای. غذا هم فقط مرغ پخته و گوشت پخته.بدون سیر و پیاز پخته.

هیچ ادویه ایی.

با چای هم گاهی زیره دم میکنم.تو بمن بگو چی کار کنم😔

افسردکی گرفتم از کولیک

واقعا اینارو نمیخورم.نمیدونم چکار کنم.من هیچی نمیخورم.از بس چیزی نمیخورم معدم درد گرفته. فقط آب میخو ...

چی بگم.یه دکتر اطفال خوب ببر.

تجربه من این بود.من دوتا بچه هام داشتن تقریبا تا 7ماهگی....صبوری زیادی میخواد.گاهی فکی میکردم از صدای جیغشون پرده گوشم داره پاره میشه....اینقدر درد گوش داشتم.وقتی میخوابیدن من هم نشسته خوابم میبرد.درکت میکنم روزهای سختیه ولی میگذره.خیلی زیاد دکتر بردم.قطره های مختلفی امتحان کردم.بهترینش کولیک زد و پدی لاکت بود.ولی کامل خوب نمیکرد.تا به توصیه یه دکتر تغذیه ام رو بهتر کردم باز بهترشد....

نمیخوام ناامید بشی اما پسر من تا ۸ ماه دقیقا مرتب گریه میکرد مخصوصا شب از ۹ شروع می‌کرد گاهی تا ۶ یه وقتا ۴ صبح یکسره گریه من آنقدر تو اتاق راه میبردمش دیگه خودمم گریه میکردم انشالا کوچولو شما زودتر آروم بشه کاملا درک میکنم من اون دوران باعث شده حتی به بچه دوم حتی فکر هم بکنم حالم بد میشه 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
نمیخوام ناامید بشی اما پسر من تا ۸ ماه دقیقا مرتب گریه میکرد مخصوصا شب از ۹ شروع می‌کرد گاهی تا ۶ یه ...

افسردگی گرفتم. دارم داغون میشم.نمیدونم به کجا برم. فکر مردن میکنم میگم بمیرم راحت شم.

مدفوعش مث سفیده تخم مرغ نیست.حالا میگی به فرض الرژی باشه من چیا باید بخورم؟

باید نخوری🫠😂

لیست گستره ای داره

امکان داره به کوچکترین چیزها ک فکر نمیکنی حساس باشه.

باید بیین چی میحوری از صبج

حتی ریز ترین چیز رو بنویسی

و یکی یکی حذف گنی

و اینکه باید ببری متحصص گوارش اطفال

در وهله اول

💕

بمن بگو چیا نمیخوردی😔

ببین خیار و الویه خیلی وحشتناک بود....اصلا نخورکاهو کلم آلو اصلا....

چیزهای سرد و نفاخ نخور.مثلا آبگوشت رو بدون نخود و سیب زمینی درست کن.یا اگه دیدی چیزی سردو نفاخه حتما با مصلح بخور. زیره بزن.نعناع خشک...

بعد موقع شیر خوردن،سر بچه یه کم به سمت بالا شیب داشته باشه.با بالشت شیردهی بهش شیر بده.اینجور هوای کمتری وارد معده اش میشه

من واقعا هیچی نمیخورم. غذام شده مرغ پخته و گوشت پخته. هیچ خورشتی هیچ میوه ایی هیچی نمیخورم.چایی و خر ...

عزیزم نباید همه چیز حذف کنی باید ببینی بچت به چی حساسه فقط همونو حذف کنی بعدم گوشت پخته و مرغ خودش نفاخه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
افسردگی گرفتم. دارم داغون میشم.نمیدونم به کجا برم. فکر مردن میکنم میگم بمیرم راحت شم.

دقیقا درک میکنم چی میگی منم مرتب گریه میکرد ولی کم کم روال همه چی دستم اومد الان پسرم ۴ سالش و خداروشکر میکنم ،انشالا شما هم کوچولوت بزرگ میشه از این دوره به سلامت عبور میکنین ،دیگه بعضی بچه ها این مدل هستن چاره نیست 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
عزیزم نباید همه چیز حذف کنی باید ببینی بچت به چی حساسه فقط همونو حذف کنی بعدم گوشت پخته و مرغ خودش ن ...

اخه من حبوبات و لبنیات که نمیخورم. دیگه چی بخورم.

دیدم بعضیا بچه شیر میدن والا فست فود و همه چی هم میخورن

من دیگه هرچی سبد غذایی بوده حذف کردم.

فقط آب و چایی زیره میخورم. نه ناهار خوردم امروز نه صبحانه.نخورمم باز گریه میکنه