2777
2789
عنوان

دختری ک خونه داشته باشه

583 بازدید | 33 پست

سلام دوستان ی سوالی اکه مصلا ی دختری شهر دیگه ای قبول شده باشه مثلا کار کنه و مجبور باشه اونجا خونه بگیره . 

آیا کسی می‌تونه مانعش بشه ؟  خانواده نه 

مثلا تو نینی سایت یکی نوشته بود خونه دارم تهران اومدم برا کار   ی دختره او محل کارم حسودیش میشه ممکنه بکار کنه ک مانعه بشه دختره خونشو بگیرند ازش و نتونه کار کنه؟؟

یا همسایه اش مانع باشه   ممنکنه؟

خیلی تو نینی سایت شنیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس نمیتونه مانع خونه خریدن یا اجاره کسی بشه مگر اینکه مشکل قانونی چیزی داشته باشه

وتفعا؟ آخه اینجا نوشته خیلی گیر میدن مثلا خونه داره میخاند مانعش بشند.  کارشون ازش بگیرند 

مثلاً نه مصلا

ببین بستگی داره به شهر ومحله و همسایه ها

تو تهرانم حتی همینطوره.

ولی اگه تو یه ساختمون پر واحد باشی ،یه کم هم نگاه کنی همسایه ها چطورن،مثلا خانم پیر وتنها باشه،یا یکی مثل خودت،مشکلی نداری

اما خانواده سخت میشه،ممکنه زن همسایه تو رو رقیب بدونه.

در نهایت اگه رفتار دوستانه با خانم ها داشته باشی ومتین ومودب با آقایون .ورفت وامدت هم تو چشم نباشه،بهت عادت میکنن ومشکلی نیست

مثلاً نه مصلاببین بستگی داره به شهر ومحله و همسایه هاتو تهرانم حتی همینطوره.ولی اگه تو یه ساختمون پر ...

آره اصلا کاری ب کسی نداشته باشی.  ولی ببیند تو شاغلی و موفق مثلا درآمدن خوبه لباس خوب بپوشید. مثلا گیر بدن خانمها حسودی کنند 

من برا خودم پیش نیومده ولی اینجا زیاد تاپیک میبینم

وتفعا؟ آخه اینجا نوشته خیلی گیر میدن مثلا خونه داره میخاند مانعش بشند. کارشون ازش بگیرند

ببین هر آدم بالغی اگر توانایی اجاره خونه یا خرید خونه رو داشته باشه میتونه اجاره کنه یا بخره . گفتم مگر مشکل قانونی داشته باشه یا توی خونه که میره مشکلی ایجاد کنه که همسایه ها از طریق قانونی براش مانع ایجاد کنن . خیلی به مشاوره های ناقص اینجا توجه نکن 

اره اگه تیپ بزنی وتو چشم شوهراشون باشی،دردسر درست میکنن

نه تیپ آنچنانی نه معمولی .  بعد خودشون آنچنانی تیپ بزنند ،

مثلا حسود باشند ببین تیپ معمولی ولی لباست گرون باشه 

برا من یا دوستان پیش نیومده  اینجا زیاد میبینم