2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 51 پست
وقتی ارومه انجام بده که باد معده اش خالی شه بعدا گریه نکنه با صدای سشوار و جارو برقی هم اروم میشن

اصلا آروم نیست.همش دررحال نق زدن و گریه ست.

از خدا میخوام بمیرم راحت شم. خسته شدم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اینا داروخونه ندارهجای خوب بخر.پس باید بری الرژیچون کولیک اینجوری نیست با اینمم اروم نشهمن داشتم ...

الرژی چجوریه. ؟ از بچه ازمایش خون میگیرن؟میشه بیستر توضیح بدی ؟

اصلا آروم نیست.همش دررحال نق زدن و گریه ست.از خدا میخوام بمیرم راحت شم. خسته شدم.

ناراحت نباش تموم میشه 4ماهش بشه همش تموم شده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الرژی چجوریه. ؟ از بچه ازمایش خون میگیرن؟میشه بیستر توضیح بدی ؟

نه.

علائم داره.مدفوع بلغمی

مقعد سرخ

هیمن گریه بیش از حد شبه کولیک.

دکترا به همه چی میگن کولیک 

در صورتی ک مقالات زیادی هست کولیک هفته ای ۲/۳ شب

با دارو مخصوصا اینفاکول باید جتما اروم بشه.

وقتی نیمشه میشه الرژی

شیرخودت میدی

سرچ کن رژیم پایه شیردهی بگیر

بهتر شد ۱۰۰ در ۱۰۰ الرژی داره

💕

ناراحت نباش تموم میشه 4ماهش بشه همش تموم شده

اوه کو تا ۴ ماه‌ 

تا ۴ ماه هرشب و هر روز این داستانمه.

باورت میشه به خودکشی فکر کردم؟ 

دیکه توان ندارم‌ دستام زور نداره. بدنم خسته ست. خیلی داغونم کرده.از صبح تا شب تو بغلمه و یه ریز نق.

گهواره خریدم براش توش نمیمونه.

رو پا نمیمونه. اصلا آرامش نداره انگاری

اوه کو تا ۴ ماه‌ تا ۴ ماه هرشب و هر روز این داستانمه.باورت میشه به خودکشی فکر کردم؟ دیکه توان ندارم‌ ...

طفلی بچه نه هرچی بزرگ تر بشه بهتر میشه شیر مادر اگر میخوره به مرور دستت میاد چیا اذیتش میکنه رژیم رعایت کنی اصلا گریه نمیکنه مثلا پسر من به فلفل حساس بود و زرشک حتی فلفل دلمه ای یه کوچولو تو غذا بود تا صبح گریه میکرد وقتی فهمیدم فلفل نمیخوردم اروم بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲