2777
2789
عنوان

خسته شدم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
میخواد جدا شه ولی می‌ترسه مبلغ بخواد اونم نمیتونیم چطوری مبلغ جور کنیم. مامانم شب بیدار میمونه تا ما ...

اورژانس اجتماعی زنگ‌بزتید بهتون پناه میذن یا خونه عمه ای مادربزرگی برید پول خاصی نمیخواد خطرناکه هرچه زودتر جداشه بهتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا ترک خورده چکش هم داشت تو دستش.

چی بگم والاه به جرم آزارواذیت ازش شکایت کنید!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

متاسفانه این مشکل رو خیلیا دارن ، الان اکثر خانواده‌ها یا یکی از اعضاشون ، یا یکی از نزدیکانشون گرفتار مواد مخدره! متاسفانه مواد چیزی نیست که بگی فقط به خود طرف آسیب میزنه! گاها آسیبی که به اطرافیان میزنه بیشتر از خود شخص مصرف کننده‌س!

بهترین دوست من که از بچگی با هم بزرگ شدیم یهو نمی‌دونم از کجا و چه شکلی معتاد شد !!! هر کاری که فکرشو بکنی کردیم (چون بابا نداشت و تک پسرم بود و از بچگی تو خونه‌ی همدیگه بودیم ، مادرش از من میخواست کمکش کنم ، منم همین کارو کردم) اما فایده‌ای نداشت. الان دو سه ساله ازش خبر ندارم.

اعتیاد خیلی پیچیده‌س! شاید عجیب‌ترین مسئله و موضوعی که به انسان مربوطه همین اعتیاد باشه.

به نظرم شما سعی کن درستو بخونی و به یه جایی برسی که بتونی به مادرتم کمک کنی.

موفق باشی 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
خونتون و عوض کنید برید ،نذارید بفهمه کجا زندگی می‌کنید، چون اگه ترک نکنه هیچوقت زندگی آرومی ندارید

ما پول نداریم چی امروز بخوریم حالا کی تو این موقعیت به نقل مکان فکر میکنه؟  کم بود مستاجر بشیم که اونم با پول جور کردیم اومدیم یه خونه دیگه 

اورژانس اجتماعی زنگ‌بزتید بهتون پناه میذن یا خونه عمه ای مادربزرگی برید پول خاصی نمیخواد خطرناکه هرچ ...

عمم تو تهرانه.  هیچ کدوم پیگیر نیستن.  بابام نمیدونم چیکار کرده بیرونش کردن وگرنه میتونست ترک کنه

متاسفانه این مشکل رو خیلیا دارن ، الان اکثر خانواده‌ها یا یکی از اعضاشون ، یا یکی از نزدیکانشون گرفت ...

با این اعصاب نمیتونم درس بخونم یدونه کتابامو پاره کرده نمیدونم چطوری به معلم بگم.  

با این اعصاب نمیتونم درس بخونم یدونه کتابامو پاره کرده نمیدونم چطوری به معلم بگم.

ای خداااا !😔 قشنگ داره صحنه‌های چند سال پیشه سعید خان برام زنده میشه!😔

کتاب پی‌دی‌افشو دانلود کن ! بعد کتاب دست دوم ام هست. تو فقط سعی کن بی‌دلیل با بابات جر و بحث نکنی! راستشو بخوای سعی کن حتی با دلیلم باهاش بحث نکنی!😔

فقط درستو بخون.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید