2777
2789
عنوان

مهندس برق اینجا داریم

73 بازدید | 12 پست

کسی هست بتونم ازش چند تا سوال درسی راجب مدار و فیزیک ۲ اینا بپرسم

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

خود مهندس برقا اینارو به زور پاس می کنن زیاد امیدوار نباش از هوش مصنوعی بپرس

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
خود مهندس برقا اینارو به زور پاس می کنن زیاد امیدوار نباش از هوش مصنوعی بپرس

هوش مصنوعی پولیه؟ واقعا توضیح میده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار بپرسم میگم

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

اگه فیزیک دبیرستان باشه من فیزیکم خوبه میتونم توضیح بدم

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

از چت گی پی نی کمک بگیر بعضی ها رایگان هست

بیشتر ببینید
نه فیزیک عمومی ۲ اونم سطح بالا نه راحت

آهان من رشته ام دارو عه فیزیک دبیرستانم خیلی قویه گفتم اگه کمکی ازم برمیاد کمک کنم

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

آهان من رشته ام دارو عه فیزیک دبیرستانم خیلی قویه گفتم اگه کمکی ازم برمیاد کمک کنم

شما یادته نیروی الکتریکیو که یه فاصله داشت اف کیو یک صرب کیو دو تقسیم بر آر دو شما فرض کن اینبار روی یه جا پخش باشه و نیاز به انتگرال و ایده 😩

شما یادته نیروی الکتریکیو که یه فاصله داشت اف کیو یک صرب کیو دو تقسیم بر آر دو شما فرض کن اینبار روی ...

بله خب من در حد دبیرستان فیزیک خوبه😂