2777
2789
عنوان

خسته شدم 🙂

239 بازدید | 24 پست

این ماه، منو و خواهرو مامانم فقط داریم از پدرمون رنج می‌بریم. چون بابام معتاده.  همین دو ماه پیش،  بابام رفته بود تا ترک کنه ولی نمیدونم چرا برگشت 🤔.  مامانم جز کار کردن و غذا های رنگارنگ براش درست کردن کاری نمیتونه انجام بده .  بعد دیروز بعد این همه زحمت به هممون فحش داد.  اون قدر فریاد زد که همسایه ها اومده دم در خونه.  😣 دیروز شب منو و مامانم صدایی شنیدیم.  از در نگاه کردیم دیدیم بابام داره تو تراس شی* شه میکشه 🤬 صبح وقتی بهش گفتیم کلی کتک زد مامانمو.  از اونجایی که امروز امتحان تعیین سطح داشتم نتونستم سوالا رو جواب بدم  😩 کارشناس فهمید به یه چیز دیگه ای فکر میکنم گفت برو بیرون.  بعد امتحان فاینال رو هم بد دادم.  فکر نکنم این ترم برم زبان با این نمره ام. خلاصه.. ( ببخشید که حوصلتون سر رفت خیلی حرف زدم 🤐🥲) امروز اصن حوصله نداشتیم.  خواستیم یک چرت بزنیم.  بعد...  با صدای بلند مامانم بلند شدم.  داشت با گریه با تلفن حرف می‌زد. قضیه این بود که مامانم تو یه کارت پس انداز کرده بود.  بابام اون کارت برداشته وقتی ما خوابیده بودیم.  الان موجودی صفره🥺 مامانم میگه بخدا رفته شیشه و متادون و این چیزا بخره( البته به من نمی‌گفت به عمم میگفت) عمم چه بگه بهتره🙂 گفت بزار یک ماه کارتن خواب شه و...... مامانم الان گریه میکنه. 😢

الان شما میگین خب توجه نکن بهشون آخه چرا یک پدر جلو بچه هاش پاشه شیشه بکشه 😣 واقعا افسردگی گرفتم...:( میشه بگین من چیکار کنم؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عمتون راس گفته بندازین بیرون بره کارتن خواب بشه راش ندین خونه قفلارو عوض کنید بخدا بهترین راهه!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

شیشع خطرناکه توهم میاره چرا جدا نمیشه مادرت

میخواد جدا شه ولی می‌ترسه مبلغ بخواد اونم نمیتونیم چطوری مبلغ جور کنیم. مامانم شب بیدار میمونه تا ما بخوابیم.  می‌ترسه بیاد شب سرمونو ببره بخدا منم میترسم😣😢

عمتون راس گفته بندازین بیرون بره کارتن خواب بشه راش ندین خونه قفلارو عوض کنید بخدا بهترین راهه!

این کارو کرده بودیم.  اومد ساعت 2 شب پاشو زد تو در. الان در یکم ترک خورده.  می‌ترسیم نکنه درو بشکنه 

این کارو کرده بودیم. اومد ساعت 2 شب پاشو زد تو در. الان در یکم ترک خورده. می‌ترسیم نکنه درو بشکنه

درمگه از چوبه که بشکنه؟

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️