2777
2789
🤐😳این همه هتل ویلا تو شمال برای شمالی ها ساختن 🤭خدایی حرفایی می زنید ما چند یکسال پیش رفتیم چابکس ...

انفاقن خونه من کنار دریاس یه پارکم داره بالغ بر پنجاه تا چادر میزنن شورتاشونم اویزون میکنن ما میبینیم چابکسر شهر خیلی کوچیکیه چجوری پر از هتل عجباااا چه دروغای شاخداری 

والا شمال و همین تهرانیا اباد کردن ببخشیدا اینو میگم ولی خود ادمای شمال هیچی نیستن عرض ندارناعصبامو ...

خودت هیچی نیستی و عرضه نداری اگ عرضه داری بیا همینجا زندگی کن ببینم دو روز دووم میاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا شمال و همین تهرانیا اباد کردن ببخشیدا اینو میگم ولی خود ادمای شمال هیچی نیستن عرض ندارناعصبامو ...

درسته،عید که میشه خودشون میچپن تو یه اتاق تا بقیه خونه رو اجاره بدن کاسبی کنن،حالا اینجا ادعاشون میشه،اگه الان زمین تو شمال ارزش داره به خاطر اینکه که امثال ما رفتن ویلای هزار متری خریدن

والا شمالیا اکثرا درآمدشون از مسافراست ولی از اینقد باهاشون بد رفتار میکنن که سفر زهر میشه تشریف بیا ...

شمالی ها اکثرا درامدشون از کشاورزی و مرکباته چیه اینو جا انداختید برای خودتون هی هم این حرف مزخرف رو تکرار میکنید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اره خب درکتون همینقدر پایینه دلم خواسته بحث پیش بیارم و جواب آدمای بی منطق و بدم به شما ربطی داره؟

درک فقط خودت بااین طرز صحبت کردنت خانم کوچولو

شما اصلا نمیدونی منطق چی هست

یه چیزی تو اینستا چند نفر گفتند عین همون کپی کردی اومدی اینجا برای عرض اندام

ربطش به من به همون اندازه است که همه دارند میکوبوننت ولی از رو نمیری چون اصلا متوجه نمیشی جایی که حرفت خریدار نداره باید سکوت کنی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

وای اسی کاش تاپیکتو ببندی چقد به حاشیه رفت 🤣 متاسفانه صاحبان شمال کشور ناراضین دیگ اجازه نمیدن امسال بری ای بابا 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا مسافرا اینقد زورشون میاد خرج کنن به پارکینگ ورودی داره میگن شمالیا دزدن انگار از تهرانو شهرای د ...

اره بابا حالا باز ادعاشون هم میشه 

خودم به چشم دیدم جون به عزرائیل نمیدن چه برسه بخوان پول خرج کن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
درک فقط خودت بااین طرز صحبت کردنت خانم کوچولوشما اصلا نمیدونی منطق چی هستیه چیزی تو اینستا چند نفر گ ...

مامان جون شما بهتره الان ک پاشدی ب فکر ناهارت باشی و حرف گنده تر از دهنت نزنی اتفاقا خیلیا جوابای منو لایک کردن 

شما بهتره جایی که بهت مربوط نمیشه نظر ندی

🤐😳این همه هتل ویلا تو شمال برای شمالی ها ساختن 🤭خدایی حرفایی می زنید ما چند یکسال پیش رفتیم چابکس ...

نبابا جنوبی ها کاری ب جذبو درامد ندارن من خیلی وقتا رفتم واسمون کارایی کردن ک ی قرون هم نگرفتن اونا ذاتا ادمای مهربونی هستن

همون تهرانیا هم نود درصد مال دهاتای شهرای دیگس کار پیدا نشده رفتن تهران میان اینحا پر ادعا میری میبینی ته تهران تو الونکن میان چادر میزنن چیپسو ماست میخورن😂جمع کنید بابا گشنه ها