2777
2789
عنوان

تحمل خانواده شوهر و ندارم

903 بازدید | 53 پست

نمیتونم باهاشون صمیمی بشم همیشه حس میکنم ی دیوار بین مونه نمیشه باهاشون راحت بود...این عیدم هرروز یراره ببینمشون....چون طبقه بالاپدرشوعرمم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی نرمالی عزیزم 

من اینقدر بدم میاد تا دو روز نشئه اشنا شدن با خانواده طرف چنان با هم صممیمی میشن و این به اون میگه دخترم اون به این میگه ابجی و فلان 

بعدا همینا تماما حرفایی که از روی سادگی اون اوایل به هم گفتنو برای بقیه بازگو میکننن 

خیییلی دیدم از این موردا واسه همین میگم اینکه بین خودت و خانواده همسرت یه دیوار باشه عالیه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

خانواده شوهراگرک محترم باشن چه اشکالی داره صمیمی بشی

من خودم میگم هروقت عروس شدم باهاشون خوب رفتارمیکنم مث بقیه ادما تاجایی ک بهم بی احترامی نشه

شماخودت دیواری به اسم خانواده شوهر بینتون کشیدین بس ک تحت تاثیراین موضوعات خاله زنکی زنداداش خواهر شوهر مادر شوهر وفلان فلان قرارگرفتید نه تنها شما بیشتر خانومای جامعه ما

زندگیتو بکن من طبقه بالا بودم ماه ب ماه نمیدیدمشون چون از خونه بیرون نمیرفتم اصن نمیدونستم کی میان ک ...

خب فقط عید ک میان دیگه دور هم جمع میشیم و مادرشوهرم میگه شما هم باید باشید 

همیشه دو دسته ادم وجود داره 

متاهلایی که تحمل خانواده شوهر ندارن

مجردایی که تحمل خانواده خودشونو ندارن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...