2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونی فرماندار و شهردار مازندران فوق العاده بی عرضه و کار نابلده ورودی مازندران آدم حالش بهم میخوره ...

والا مسافرا اینقد زورشون میاد خرج کنن به پارکینگ ورودی داره میگن شمالیا دزدن انگار از تهرانو شهرای دیگه اومدن باید فرش قرمز پهن باشه همه چیز رایگان یکی اینجا میکف ویلا خیلی گرونه شبی یه تومن چخبره الان ما عید تو قروین هتل سه ستاره گرفتیم شبی ۳تومن یا مشهد دوبرابر شمال گرونه اطراف حرم خوراکی همه چی دوبرابر فقط شمال به چشمشون میاد ماسوله میری ورودی داره داد همه درمیاد ورودی نگیرن درامد از کجا باشه 

هیچ جا قشنگ نیست نیاید چرا تا تعطیلی میشه میخواید بیاید شمال آسایش نداریم از دستتون😐😐

شماهام خوب بلدید،تا یه مسافر میاد ،تا فی خالون بندازید بهش،اگه همین مسافا شمال نمی یومدن اقتصاد شمال فلج بود

میدونی شمالیا چرا بد رفتار میکنن البته همشون نه چون خیلی توهین میکنن بهشون خیلی فهش میدن ب شمالیا تو ...

چرا درامدشون از مسافرا نیس؟ خب وقتی گردشگر باشه از فروش خوار و بار سوپرمارکت گرفته تا بازار میوه و لباس و رستوران و کافه و حتی املاک و ....همه چی رونق میگیره دیگه

اینا ک اره باید رسیدگی بشه ولی وقتی طرف پول نداره شمال اومدنش واسه چیه همه جا چادر زدن خداروشکر پارک ...

من درکت میکنم شهر ماهم تا حدودی همینه

باید کلی منتظر باشم تا مسافر محترم تشریف بیاره ماشینشو برداره من برم تو پارکینگ

همیشه ی خدا فصل بهار کوچمون قفله 

و شهر هم ترافیک 

والا مسافرا اینقد زورشون میاد خرج کنن به پارکینگ ورودی داره میگن شمالیا دزدن انگار از تهرانو شهرای د ...

میگم دیگه کی مقصره 

واقعا من جای شما حرص میخورم 

من جای بقیه شرمنده ی شمام خیلی زشته این حرفا

یکذره درک تو کله ی مردم نیست 

وقتی افغانی تو تعطیلات مسیرش شمال باشه دیگه چی بگم؟

کاش فرهنگ سازی میکردن مرتب تو بوق و کرنا میکردن آقا مسیرو کج کن شهرای مختلف خسته نشدی هی تو جاده شمال اه اه

من درکت میکنم شهر ماهم تا حدودی همینهباید کلی منتظر باشم تا مسافر محترم تشریف بیاره ماشینشو برداره م ...

:) خداروشکر سمت گلسار زیاد ترافیک نیست ولی ورودیش ترافیکه 😑دستشون به جاهای بالا نمیرسه وگرنه اینجا رم آباد کرده بودن بنده خدا بابام میگه تو صف نونوایی همه از شهرای دیگه ن کلی باید صف وایسته 

چرا درامدشون از مسافرا نیس؟ خب وقتی گردشگر باشه از فروش خوار و بار سوپرمارکت گرفته تا بازار میوه و ل ...

مسافرا هم نباشن ما لنگ نیستیم شمالیا همه زمین باغ دارن این چندرغاز به چشمشون نمیاد مسافر بیاد خرید کنه یهو سالی ۸۰۰ملیون واسه فروش کیوی میگیرن خیلی خنده داره فک میکنن روزی شمالیا رو میدن مسافرا😂 بعدم مسافرا کل صندوق عقبو پر وسیلع میکنن نکنه کیلویی دوتومن گزونتر بخرن خوراکیو اکثریتم چادر میزنن فک کن یه درصد بیان سفر لباس بخرن میگن شهرما ارزونترع ما خودمون چندین ساله سروکارمون با مسافراس فقط فروشگاهای ایران کتانو الکی شلوغ میکنن برای دیدن لباسم نمیخرن بخصوص تهرانیا میگن بازارای ما همینا نصف قیمتن

میگم دیگه کی مقصره واقعا من جای شما حرص میخورم من جای بقیه شرمنده ی شمام خیلی زشته این حرفایکذره درک ...

زمستونام میان بعد میگن مهمون نواز نیستید ما مهمون نواز نیستیم دست از سرمون بردارید😐

:) خداروشکر سمت گلسار زیاد ترافیک نیست ولی ورودیش ترافیکه 😑دستشون به جاهای بالا نمیرسه وگرنه اینجا ...

شده مثل بحث افغانیا 

جدیدا میری مطب زیبایی افغانیا یه ایلو تبار میان لیزر باید منتظر باشی تموم بشن تازه بعد افطار نوبتت بشه

میری نونوایی نفری ۵۰تا نون میگیرن آخر نون سوخته برات نمیمونه

حالا شده قضیه شماها

مسافرا هم نباشن ما لنگ نیستیم شمالیا همه زمین باغ دارن این چندرغاز به چشمشون نمیاد مسافر بیاد خرید ک ...

دقیقا ما فامیلامون اومده بودن میگفتن شما چجوری اینجا زندگی می‌کنید چقد همه چی گرونه اونوقت خرج مارو اونا میخوان بدن😐

دقیقا ما فامیلامون اومده بودن میگفتن شما چجوری اینجا زندگی می‌کنید چقد همه چی گرونه اونوقت خرج مارو ...

دوروبر ما هم همه میگن چقد گوشت گرونه ما بشوخی میگیم ابوهوای خوبو جنگل دریا هم کشیدیم روش😂فک‌میکنن فصط برای مسافرا گرونه یکی اینجا ازم پرسید برای خودتونم بومی هستین گرونه گفتم اره دیگه مگه میری خرید میفهمن شمالی هستین مثلن متل قو که همه چی دوبرابره🥴😑بعضیاهم که از شلوغی عید سواستفاده میکنن بعضیاشون راست میگن ادم ناجور همه جاهس دیگه 

شماهام خوب بلدید،تا یه مسافر میاد ،تا فی خالون بندازید بهش،اگه همین مسافا شمال نمی یومدن اقتصاد شمال ...

خب اگ زورت میاد و پول نداری میتونی نیای کسی دعوتت نکرده برو همونجا که به قیمت خیلی پایین بهت میدن 

خوبه اقتصاد مونم شما کمک میکنید واقعا مرسی نمیدونم چجوری تشکر کنم 🤣🤣🤣