2777
2789
هیچ جا قشنگ نیست نیاید چرا تا تعطیلی میشه میخواید بیاید شمال آسایش نداریم از دستتون😐😐

وا مهمان نواز باشیدخواهر😂

جهت خنده

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شما بی ادبیمن شمالیم باید بگم شما بشدت ادم بیشعوری هستی که همه‌رو جمع میبندی

واقعا درست میگین.کاش اینجا گزینه دیسلایک داشت.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ندارن خب نرن مگه ما همش در حال سفریم؟همون تو شهر خودمون میگردیمچهره‌ی شهر رو به گند کشیدن همه جارو پ ...

از یزید هم یزید تری .‌ندارن خب نرن؟؟؟؟؟ کی هستی ک برا بقیه تعیین تکلیف کنی و حق ی مسافرت ساده تو این زوزگار سخت با این همه فشار رو بخوای ازشون بگیری ...خونه ت خراب

اخه تو کی باشی داغون بخاطر حرف تو فشار بخورم😂😂ویلا تو خوابت داری؟ 😂بدبخت اون سه تا بچه که تو ماما ...

😂😂😂😂

نیازی نمیبینم خودمو بهت ثابت کنم چون عددی نیستی

از جوابت به کاربرا دیدم بی شخصیتی

ریپ نزن دیگه در شان من نیستی جوابت بدم

یه خاطره قشنگ از شمال توی ذهنم هست که پاک نمیشه،پدرم ارتشیه و توی شمال شهرک ارتش هست همه جا..از تهران رفتیم شمال.

داشتیم قدم میزدیم توی یه کوچه که کلا درختای نارنجش شاخه هاشون بیرون اویزون بود‌و یه عطر نارنج عجیبی میومد..دختر خاله م باردار بود و شکمش خیلی بزرگ شده بود..همینجوری بلند بلند داشت صحبت میکرد.یه کلمه گفت چه عطری دارن این نارنجا کاش یه دونه ش مال من بود.بچه م دلش خواست...بعد کنار یه خونه رسیدیم یه پیرمرد با چهره خیلی مهربون کنار دیوار بود و داشت یه سری نارنج میکند میریخت توی پلاستیک..به دخترخاله م گفت صداتو شنیدم توی حیاط..از توی حیاط نچیدم و اومدم از همین شاخه های بیرون چیدم که چشمات دیده و دلت خواسته...یه حالی شدم...اشک توی چشمام چرخید....دلم میخواست دستاشو ببوسم...حال و روحیات انسانیش رو ستایش کنم‌...بابام گفت پولش چقدر میشه حداقل  شرمنده محبتت نشم..گفت انقدر از این نارنجا ریخته توی آب و رفته...انقدر ریخته توی کوچه و خراب شده...یعنی من نمیتونم با نارنجام حال یکیو خوب کنم؟

من چنین خاطره ای از مرام یه انسان اونجا دیدم.

قاشق نشسته
اگه تهرانیا نیان شمال که شمالیا از گشنگی میمیرن هیچی ندارن تهرانیا شمال رو شمال کردن

دقیقا معلومه شما از تهرانی های گدا گشنه هستی که تو خیابونا چادر میزنی و همون کنار چادر غذا میپزی اسم این نکبتی رو هم میذاری مسافرت و میری پزشو به اطرافیان گدا گشنه تر از خودت میدی

وگرنه ادم درستی که با کیفیت سفر کنه این مدلی حرف نمیزنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه تهرانیا نیان شمال که شمالیا از گشنگی میمیرن هیچی ندارن تهرانیا شمال رو شمال کردن

گوه نخور بابا تو تهرانی هستی؟ معلوم نیست از کدوم کوره پستو جمع کردی رفتی حومه تهران اجاره نشستی گوز گوز میکنی! یه عن خوری یاد گرفتید که تهرانیا نیان شمال مردمش از گرسنگی میمیرن! مگه همشون بازارین که چشمشون به جیب خالی شما چادرنشینها باشه؟ 

از یزید هم یزید تری .‌ندارن خب نرن؟؟؟؟؟ کی هستی ک برا بقیه تعیین تکلیف کنی و حق ی مسافرت ساده تو این ...

خونم خراب؟😂😂😂😂😂چقدر تو بدبختی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
گوه نخور بابا تو تهرانی هستی؟ معلوم نیست از کدوم کوره پستو جمع کردی رفتی حومه تهران نشستی گوز گوز می ...

👍👍👍👍👍

حقیقتش ما پنج شش سالی هست نتونستیم سفر بیایم شمال ولی امسال تصمیم گرفتیم بریم خصوصا وقتی با برادر بز ...

عزیزم اصلا اینطور نیست حرف من با اوناییکه مدام میان واقعا یسری چیزا پیش میارن که خسته کننده شده برای همه ن کسی که چند روز میاد میره بعضیا هم مثل همینا ک جوابای بیخود میدن واقعا آدمای بی ادبی هستن که آدم حرصش میگیره ازشون 

دقیقا معلومه شما از تهرانی های گدا گشنه هستی که تو خیابونا چادر میزنی و همون کنار چادر غذا میپزی اسم ...

احمق خودت گدا گشنه هستی اتفاقا ما توی چابکسر ویلا داریم پس چرت نگو شما از اونایی دنبال ویلا اجاره دادن هستین