2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا مگه همه بازاری ان بعدشم تا جایی ک ما دیدیم همه غذا شون میارن رو پیک نیک تو پارکا چادر میزنن مگه ...

🤐😳این همه هتل ویلا تو شمال برای شمالی ها ساختن 🤭خدایی حرفایی می زنید ما چند یکسال پیش رفتیم چابکسر ی شهر کوچیک ۸ هزار نفری تا چشم کار می کرد هتل و ویلا بود ، همه هتل ها پر از مسافر ، حالا تعداد محدود تو چادر باشن اونم اگر شهر محل اقامتشون جای دیگه ای باشه من که پارسال اصلا کسی رو ندیدم چادر بزنه عید نبود تابستان بود خودم رفتم هتل شبی ۳ تومن ، وقتی برمی گشتیم هم کلوچه هم زیتون سوغات خریدیم واقعا برام عجیبه این مدلی حرف می زنید ، عزیزم می دونی چرا این مدلی حرف می زنی چون شک نداری ملت بازم می ان شمال والا که مثل جنوبی ها می گفتی قدم رو چشم شمال نرید تشریف بیارید جنوب می دونی چرا این مدلی می گن چون می دونن نون تو جذب توریسته 😉

شما درکی از وضعیت ندارید بهتره نظر ندید وقتی نمیدونید

الان مثلا با این بحث مسخره ای که 12 صفحه پیش آوردی قراره عید شمال خلوت بشه و دیگه کسی نیاد؟؟؟

اندازه خودتون و توانایی هاتون صحبت کنید 

هرکی هرجا خواست میره و حتی یک لحظه به خواست بقیه هم توجه نمیکنه 

انگار یه بچه دوساله صحبت میکنه که میگه نمیخوام اسباب بازیم به کسی بدم😏

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
🤐😳این همه هتل ویلا تو شمال برای شمالی ها ساختن 🤭خدایی حرفایی می زنید ما چند یکسال پیش رفتیم چابکس ...

باز چابکسر خوبه من از رشت حرف میزنم خانوم اینجا واقعا جای دیدنی نداره حالا شهرای دیگم هرچقدر مسافر میره به خودشون مربوطه 

شماهام خوب بلدید،تا یه مسافر میاد ،تا فی خالون بندازید بهش،اگه همین مسافا شمال نمی یومدن اقتصاد شمال ...

والا شمال و همین تهرانیا اباد کردن 

ببخشیدا اینو میگم ولی خود ادمای شمال هیچی نیستن عرض ندارن

اعصبامو یکی از کاربرا خرد کرد

اتفاقا دارم،پدرشوهرم تو شمال ویلا خریده ،ولی من پامو نذاشتم شمال ،۱۵ساله ،وتا آخر عمر هم نمیذارم به ...

😂😂😂😂مطمینن پدرشوهرت حاضر نیست بیارتت وگرنه شماها یه موش سوراخ تو شمال داشته باشین هرهفته هستین😂😂از اخلاقت پیداس شماها فقط ادعا دارید وگرنه نوددرصدتون اصالتتون مال شهراو روستاهای دیگس 

فشارت زیادی رفته بالا اب خنک بخور

الان مثلا با این بحث مسخره ای که 12 صفحه پیش آوردی قراره عید شمال خلوت بشه و دیگه کسی نیاد؟؟؟اندازه ...

اره خب درکتون همینقدر پایینه دلم خواسته بحث پیش بیارم و جواب آدمای بی منطق و بدم به شما ربطی داره؟

منظورم اینه الان نود درصد شمال و ویلاهای شمال واسه تهران و شهرهای دیگه اس،نهایت شماها تو روستا ها و ...

خیلی لحن حرف زدنتون زشته 

همسر منم شمالیه 

پیام شما ناراحتش کرد

یعنی چی بهرحال شهرو وطنشونه 

چه مدل حرف زدنه