2777
2789
عنوان

سزگیجه شدید دارم از چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 81 پست

سلام شب بخیر اسی خوبی.چون تاپیکت قفل بود اینجا پیام دادم.من مطمئنم اون خانم با همسرت.اوکیه و حتی اون پولا رو از همسرت میگیره.میدونم رابط خوبی با همسرت نداری و اخلاق گندی داره و حتی حدس میزنم شغل همسرت چی هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بارم‌ سوره ی الرحمن مثلا صبح ( امروز یا فردا ) بخون‌ به یه پیاله آب ( دهان نزدیک باشه تا نفس بهش بخوره ) با زبان عربی بخون یعنی ع غ ذ ظ ض ث ص ط ح را مثل عربها تلفظ کن‌ یا ابنکه صوت الرحمن را پخس کن کنار آب بعد آبو بخور اگه روزه میگیری وقت سحری صوتشو پخش کن‌ به آب بخور 

بعد از ظهرش اگه روزه نیستی اگه روزه هستی شبش سوره ی یس رو بخون یا کنار یه پیاله آب صوتشو پخش کن بخور 

جهت خنثی کردن سحر مأکول هست 

یا به کاسه ی آب بخون نصفشو تو بخور نصفشو بده سوهرت 

سحر مأکول اینه 

یا آبِ دعا ( یعنی آبی که بهش دعای سیاه یا همون جادوی سیاه خونده شده را مستقیم بنوشه یا بریزه تو غذا

غیر مستقیم اینه دعا { جادو } خونده بشه به خوراکی خشک ( مثلا خ نده و فوت بشه به یه خوراکی شیرین مثل خرما میشه طلسم محبت ؛ یه مدلش میشه طلسم سردی

عزیزم باتوجه به ساعت کاری بالات و اینکه بچه ام ندارید، اون خانم میخواد بیاد دزدی، اگه خونتون دزدگیر نداره، تهیه کنید، اگه دوربین ندارخ دوربین بذارید و کلا جواهر و طلاهاتو بذار امانات بانک یا هرکار بهتری که به ذهنت میرسه، نه همجنس گراست نه تو فکر شوهرته، سوالات هم برای رد گم کنیه، چند روز دیگه یا چند ماه دیگه با یک غذا مسمومیت می‌کنه و ازتون سرقت میکنه، ایشون میخواد بدون درگیر کلید و قفل شدن، راهش ب خونه آن باز بشه. همه کلید هارو هم عوض کن بعید نیست تو این رفت و آمد ها کپی نکرده باشه ازش

اسی من نگرانتم 

اگ میخوای جایی بری یا نزدیک خونش بری

حتما کسی باهات باشه 

یا خبر داشته باشه

تنها نرو

خونه اش هم نرو ک یهویی نگیرت

ب پلیس هم بگو  برات استعلام بگیرن ببینن مشکوکه یا ن

تو پول پس بدی ممکنه احساس خطر کنه ک نقشش بهم ریخته و بهتون حمله کنه چون آدرس خونتون بلده 

لطفا به ما خبر بده  نگرانیم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

عزیزم تاپیک قبلتونو خوندم ببخشید نتونستم بی تفاوت رد بشم به نظرم این خانم ربطی به شوهرت نداره یا بیمار جنسی هست یا به خاطر پولتون اومده سمتتون و واسطه هست  ، حتما بیرون خونتون دوربین کار بزارید یعنی اولین کاری که باید انجام بدید همینه ! 

بعدم خواهری برادری کسی رو واسطه کن بره تحقیق کنه تو محلشون چارتا چیز ازش دستگیرت بشه 

بعدم تهدیدش کن باهاش قطع رابطه کن این جور ادمارو باید بترسونی بگو برادرشوهرم تو اگاهی هست و ... سیم کارت اینارم عوض کن 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید

اسیییی خبر بده از خودت

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم