2777
2789
اسی، عزیزم ، دیگه باج جنسی ندی ، دیگه نذار سایه ت رو ببینه مگه اومده باشه خونتون برای برگشتت ، تول ب ...

سلام عزیزم میگم تعطیلات عید چیکار کنم .من چهارشنبه سوری گوشیمو خاموش کردم که این زنگ نزنه..بعد به گوشی بابام زنگ زد البته با گوشی پسرم .چهارشنبه سوری رو تبریک گفتن ولی نگفتن مامان کجاست چون از پدرشون خط می‌گرفتن واون کنارشون نشسته بود.ولی امروز طاقت نیاوردم به پسرم زنگ زدم که گوشی برنداشت دیگه بیخیال شدم .ولی ببین چه حرصی میخوره شوهرم وهمه جا پخش می‌کنه که من بچه هامو نمی‌خوام وتو کیف خودم هستم .ح

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم راست میگی .دوسال جدید جدید جز برنامه نامه که حسرت شنیدن صدام به دلش بمونه .اون بیشتر از دو ...

اگر واقعا مطمئنی که سر دوسه ماه به غلط کردن میوفته پس تحمل کن ارزشش رو داره 

میدونم برات این شرایط غم انگیزه و سخت ولی باید صبور باشی عزیزم و به خدا توکل کنی 

بعدا که به امید خدا شوهرت سرش و تیرش به سنگ خورد و رفتی سر زندگیت،برای بچهات میتونی بگی علت این کم توجهی چی بوده،،،بخاطر خودشون

فاطمه خانم .این خانمه که شوهرم باهاش ارتباط داره.همش استوری منو چک می‌کنه .چیکار کنم .تازه فهمیدم .ه ...

استوری چی میذاری مگه؟ 

عزیزم به نظرم بهتره هیچ استوری نذاری،چراغ خاموش پیش برو 

این استوریها میتونه گرا باشه براشون و دستتو بخونن 

بذار هیچ اطلاعی ازت نداشته باشن 

هیچی

چه از خوشیهات و چه از خدایی نکرده ناخوشی‌هات 

نذار بفهمن حالت چطوره،مرموز باش براشون ، مبهم و نامفهوم باش 

گیجی بهترین راهه،یه جوری باش که بی خبری از تو گیجشون کنه نتونن تشخیص بدن چی تو سرته 

اصلا استوری نذار 

پروفایلتم یه عکس مثلا گل بذار بدون نوشته

هیچ نوشته ایی نذار تا حستو نفهمن

اگر واقعا مطمئنی که سر دوسه ماه به غلط کردن میوفته پس تحمل کن ارزشش رو داره میدونم برات این شرایط غم ...

خیلی شرایط سخت وغم انگیزه که دوست داری تو سال جدید کنار بچه هات باشی ولی نمیتونی .این آدم دوست داره مثل همیشه من التماس کنم به خودش یا این واون وای اولین باره داره تعجب می‌کنه اصلا برام مهم نیست .مجبورم وانمود کنم که نمی‌خوام چون به اون زنه میگه که ببین بچشو تو تعطیلات عید هم نخواست بببینه .به من گفت اگر بمیرم هم بچه هارو دست تو نمی‌دم .تو نامادری هستی منم گفتم آره نامادری ام بده اون ژنه برات نگه داره .

استوری چی میذاری مگه؟ عزیزم به نظرم بهتره هیچ استوری نذاری،چراغ خاموش پیش برو این استوریها میتونه گر ...

من نگاه میکنم بببینم ژنه چقدر پررو هستش شماره منو سیو کرده.تو واتساپ استوری منو نگاه می‌کنه .عجب پررو هستش 

من نگاه میکنم بببینم ژنه چقدر پررو هستش شماره منو سیو کرده.تو واتساپ استوری منو نگاه می‌کنه .عجب پرر ...

دیگه استوری نذار 

کاری هم به اون نداشته باش که چک میکنه یا نه 

اینجوری فقط اعصاب خودت خراب میشه

سلام عزیزم میگم اون زن هرزه استوری گذاشتم.تازه متوجه شدم چک می‌کنه .همش .

پناه بر خدا.....🙄🙄😐

چطوری......😱

یعنی از اول تو این یکسال استوریاتو میدیده؟

مگه شمارتو داره؟

پیجتو داره؟

کی داده بهش؟شوهرتتتتتتت؟؟!!

پناه بر خدا.....🙄🙄😐چطوری......😱یعنی از اول تو این یکسال استوریاتو میدیده؟مگه شمارتو داره؟پیجتو د ...

نه من شمارشو داشتم .یعنی قبلا بهش زنگ زده بود گفتم پاتو از زندگی من بکش بیرون .واون اقرار کرد من باشوعر تو ارتباطی ندارم .وبعدا فهمیدم دروغ گفت

می‌دونی چقدر آدم تو این شب ها واسم دعا کردن شماهم دعا کنید

الهی عزیزم 

از خدا میخوام صدای دلت رو بشنوه و دعاهاتو اجابت کنه و به زودی حاجت روابشی 

به حق فرق شکافته ی امیرالمؤمنین ان شاءالله به زودی زود مشکلت حل بشه و بری سر خونه زندگیت🤲💚🤲