2777
2789
😔😔😔😔 از خدا میخوام عاقل بشه و بفهمه داره چه ظلمی میکنه کاش از این شبهای قدر و از این ایام یه تلن ...

امروز اینیستا رو پاک کردم خودشم بلاک کردم بزار نگران بشه این کجاست .من میشناسمش

😔😔😔😔 از خدا میخوام عاقل بشه و بفهمه داره چه ظلمی میکنه کاش از این شبهای قدر و از این ایام یه تلن ...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کلا یه مدت بیخیالش باش 

انقد تو نخش نباش 

هی بلاک نکن از بلاک در نیار

الآن که بلاک کردی دو روز دیگه از بلاک در نیارش 

اینجوری بیشتر نشون میدی دنبال عکس العملشی،دستتو میخونه

کلا یه مدت بیخیالش باش انقد تو نخش نباش هی بلاک نکن از بلاک در نیارالآن که بلاک کردی دو روز دیگه از ...

اره کلا به مدت بلاکش میکنم بزار بدونه تصمیم جدیه

کلا یه مدت بیخیالش باش انقد تو نخش نباش هی بلاک نکن از بلاک در نیارالآن که بلاک کردی دو روز دیگه از ...

سلام فاطمه جون اصلا از این آقای بلانسبت شوهر هیچ خبری نیست ومنم اصلا پیگیر نشدم تا به امروز کدوم گوریه وبچه هارو برده کجا

سلام فاطمه جون اصلا از این آقای بلانسبت شوهر هیچ خبری نیست ومنم اصلا پیگیر نشدم تا به امروز کدوم گور ...

سلام عزیزم ایام به کام 

میخواد کم نیاره،شایدم در قامت پدر بچهارو برده مسافرت اینا 

فکرای بد نکن،ممکنه رفته مسافرت و خوشه فعلا 

بذار این روزا و تعطیلات تموم بشه و زندگی عادی شروع بشه مطمئن باش کلافه میشه

قطعا الآن یه جا سرش گرمه ولی خب تا کی؟

دو روز دیگه تشنه ی رابطه که شد میاد سمتت،در اون صورت شما رخ نشون نده 

بذار دادگاهتون پیش بره،از نظر قانونی برگ برنده دست تو هس عزیزم،به زور قانون و ناتوانی برای ادای حق و حقوقتم که شده خیلی ببخشید کور میشه میاد به گوه خوردن میوفته 

شما فقط با فکر و خیالای الکی تو این روزا عرصه رو به خودت تنگ نکن و کار اشتباه نکن

میگم نکنه تو این تاپیک جاسوس داری کسی که هم تو رو میشناسه هم همسرتوبعید نیس واقعا

نه عزیزم اون اصلا اهل گوگل ونی نی سایت نیست .بعدشم اینجور نیست که یکی براش تو صبح بده .اصلا نگران نباش .اون مغرور خودشیفته ست .به بچه ها یاد داده هرجا رفتن میگن مامانمون خودش بهمون زنگ نمیزنه

خودش که نه مثلا یکی از اطرافیانش یا همون خانومه که باهاش ارتباط داره

نه عزیزم خیالت راحت .مطمعنم نیست .هزاران نفر تو شرایط منم.وبعدشم من زیاد اتو ندارم همه چی سربسته توضیح دادم .حتی شهرمم نگفتم چطور میخواد بفهمه.